Audi A6 / A7 Klub Polska - Forum




PRZYPOMNIJ HASLO

 


 Ogłoszenie 
Zanim napiszesz nowy temat na forum A6 / A7, skorzystaj ze standardowej lub poniższej, dodatkowej wyszukiwarki. Twój problem mógł być już omawiany.

Opony Audi A6 Opony i felgi Audi A6 motostacja.pl w a6klub.pl Opony samochodowe OC/AC sklep z częściami samochodowymi forum audi a6 Tarcze, hamulce forum audi a6
Opony Audi A6
Felgi Audi A6
Części
samochodowe
Opony
samochodowe
Kup OC/AC
Express Parts
Przepływomierz
powietrza
Układ hamulcowy Sprawdzenie VIN

Weryfikacja Historii Wypadkowej Pojazdu


Poprzedni temat «» Następny temat
MMI 3GP MAPS 6.29.1 2019/2020
Autor Wiadomość
mat1324 


Model: A6 C6
Nadwozie: Avant
Zasilanie: Diesel
Silnik: 3.0 CDYA 239KM
Napęd: Quattro
Rok: 2011
Skrzynia: Tiptronic
Imię: Mateusz
Pomógł: 636 razy
Wiek: 27
Dołączył: 23 Sty 2013
Posty: 11079
Skąd: Nowy Tomyśl
Wysłany: 2019-08-26, 12:05   MMI 3GP MAPS 6.29.1 2019/2020

Pojawiły się nowe mapy 6.29.1 na przełom 2019/2020. Poniższa wersja jest przeznaczona tylko dla 3GP, więc nie można jej użyć do poliftowej C6. Na chwilę obecną jest tylko taka wersja, ale do końca miesiąca ma niby być wersja dla 3GH (uzupełniona o brakujące foldery LIT, LIT2, LIT3). Mapa mieści się na karcie 32 GB. Do pobrania jest 10 partów o sumarycznej wadze 19,01 GB (po wypakowaniu 28,6 GB). Polecam pobierać przez JDownloader 2, ponieważ wtedy leci pełną prędkością łącza i nie przerywa <okok> .

MAPA: https://www.dropbox.com/s...2B%206.29.1.txt

AKTYWATOR: https://mega.nz/#!kVRR0QzT!ZBzf4jZ7u97Bz5P-dX43PZQNjtYGK5pmFo8Xe3TXktc

SOFT: https://mega.nz/#F!KOYSXQKJ!pJTvdFtOJfrZVkEtZOmFyw

INSTRUKCJA: https://www.dropbox.com/s...03G%20v1.7a.pdf

FORMAT KARTY: https://www.dropbox.com/s..._2.2.3.exe?dl=1

Program do formatowania należy uruchomić jako administrator oraz odznaczyć szybkie formatowanie. Dłużej będzie trwało, ale karta na pewno będzie widoczna przez MMI. Jak ktoś wrzucał już starsze mapy, to i tak wie co i jak :) .
 
 
Administrator 


Model: A6 C6
Nadwozie: Avant
Zasilanie: Diesel
Silnik: 4.2 335KM
Napęd: Quattro
Rok: 2004
Skrzynia: Tiptronic
Kod silnika: BAT
Imię: Andrzej
Pomógł: 231 razy
Wiek: 42
Dołączył: 28 Sty 2015
Posty: 9376
Skąd: A6Klub.PL

zekering78 


Model: A6 C7
Nadwozie: Avant
Zasilanie: Benzyna
Silnik: 3.0 TFSI 300KM
Napęd: Quattro
Rok: 2012
Skrzynia: S-tronik
Kod silnika: CGWB
Imię: ruud
Dołączył: 29 Sty 2015
Posty: 239
Skąd: Nl
Wysłany: 2019-08-26, 18:16   

Udało się to komuś w pełni pobrać.
Bo ja już próbowałem dwa razy i pobierają się niepełne pliki :(
_________________
Stage 1+ by Vagtechniek
430pk/530Nm
 
 
acinr_PL 



Model: A6 C7
Nadwozie: Avant
Zasilanie: Diesel
Silnik: 2.0TDI CGLC 177KM
Napęd: FWD
Rok: 2014
Skrzynia: Manual
Kod silnika: CGLC
Imię: Cinek
Pomógł: 2 razy
Wiek: 37
Dołączył: 27 Sie 2013
Posty: 184
Skąd: ZST
Wysłany: 2019-08-26, 18:26   

nie pobiora ci sie trzeba uzyc porgramu odezwij sie na priv mam juz pobrane co prawda z innych linków
 
 
Administrator 


Model: A6 C6
Nadwozie: Avant
Zasilanie: Diesel
Silnik: 4.2 335KM
Napęd: Quattro
Rok: 2004
Skrzynia: Tiptronic
Kod silnika: BAT
Imię: Andrzej
Pomógł: 231 razy
Wiek: 42
Dołączył: 28 Sty 2015
Posty: 9376
Skąd: A6Klub.PL

mat1324 


Model: A6 C6
Nadwozie: Avant
Zasilanie: Diesel
Silnik: 3.0 CDYA 239KM
Napęd: Quattro
Rok: 2011
Skrzynia: Tiptronic
Imię: Mateusz
Pomógł: 636 razy
Wiek: 27
Dołączył: 23 Sty 2013
Posty: 11079
Skąd: Nowy Tomyśl
Wysłany: 2019-08-26, 18:44   

Przecież pisałem, że trzeba użyć programu JDownloader 2 i wtedy się ładnie pobiera :) . Pobrałem i wypakowałem bez problemu.

[ Dodano: 2019-08-26, 20:05 ]
Wrzuciłem dodatkowe linki w pliku z mapami :) . Polecam kupno konta premium albo użycie pierwszego serwera.
 
 
zekering78 


Model: A6 C7
Nadwozie: Avant
Zasilanie: Benzyna
Silnik: 3.0 TFSI 300KM
Napęd: Quattro
Rok: 2012
Skrzynia: S-tronik
Kod silnika: CGWB
Imię: ruud
Dołączył: 29 Sty 2015
Posty: 239
Skąd: Nl
Wysłany: 2019-08-26, 19:42   

Oooo upload- to co lubię :)

mat1324 napisał/a:
Przecież pisałem, że trzeba użyć programu JDownloader 2


Pisałeś, że polecasz a nie że jest to koniecznością ;p
mat1324 napisał/a:
Polecam pobierać przez JDownloader 2, ponieważ wtedy leci pełną prędkością łącza



A teraz pytanie- zainstalował to już ktoś?
_________________
Stage 1+ by Vagtechniek
430pk/530Nm
 
 
mat1324 


Model: A6 C6
Nadwozie: Avant
Zasilanie: Diesel
Silnik: 3.0 CDYA 239KM
Napęd: Quattro
Rok: 2011
Skrzynia: Tiptronic
Imię: Mateusz
Pomógł: 636 razy
Wiek: 27
Dołączył: 23 Sty 2013
Posty: 11079
Skąd: Nowy Tomyśl
Wysłany: 2019-08-26, 20:12   

Co prawda nie moje, ale ze strony źródła map :) .





[ Dodano: 2019-08-26, 23:34 ]
Kolejne zdjęcie z potwierdzeniem :) .



[ Dodano: 2019-08-27, 00:25 ]
Dodałem torrenta dla map :) .
 
 
Administrator 


Model: A6 C6
Nadwozie: Avant
Zasilanie: Diesel
Silnik: 4.2 335KM
Napęd: Quattro
Rok: 2004
Skrzynia: Tiptronic
Kod silnika: BAT
Imię: Andrzej
Pomógł: 231 razy
Wiek: 42
Dołączył: 28 Sty 2015
Posty: 9376
Skąd: A6Klub.PL

qujot 


Model: A6 C7
Nadwozie: Limuzyna
Zasilanie: Benzyna
Silnik: 3.0 TFSI 310KM
Napęd: Quattro
Rok: 2013
Skrzynia: Tiptronic
Kod silnika: CTUA
Imię: Krzysztof
Pomógł: 7 razy
Wiek: 29
Dołączył: 16 Maj 2016
Posty: 204
Skąd: Rzeszów

Wysłany: 2019-08-27, 01:56   

Działa <okok>

 
 
zekering78 


Model: A6 C7
Nadwozie: Avant
Zasilanie: Benzyna
Silnik: 3.0 TFSI 300KM
Napęd: Quattro
Rok: 2012
Skrzynia: S-tronik
Kod silnika: CGWB
Imię: ruud
Dołączył: 29 Sty 2015
Posty: 239
Skąd: Nl
Wysłany: 2019-08-27, 04:44   

Działa bez aktywacji :]


_________________
Stage 1+ by Vagtechniek
430pk/530Nm
 
 
mat1324 


Model: A6 C6
Nadwozie: Avant
Zasilanie: Diesel
Silnik: 3.0 CDYA 239KM
Napęd: Quattro
Rok: 2011
Skrzynia: Tiptronic
Imię: Mateusz
Pomógł: 636 razy
Wiek: 27
Dołączył: 23 Sty 2013
Posty: 11079
Skąd: Nowy Tomyśl
Wysłany: 2019-08-27, 11:33   

Cieszę się :) .
 
 
Administrator 


Model: A6 C6
Nadwozie: Avant
Zasilanie: Diesel
Silnik: 4.2 335KM
Napęd: Quattro
Rok: 2004
Skrzynia: Tiptronic
Kod silnika: BAT
Imię: Andrzej
Pomógł: 231 razy
Wiek: 42
Dołączył: 28 Sty 2015
Posty: 9376
Skąd: A6Klub.PL

acinr_PL 



Model: A6 C7
Nadwozie: Avant
Zasilanie: Diesel
Silnik: 2.0TDI CGLC 177KM
Napęd: FWD
Rok: 2014
Skrzynia: Manual
Kod silnika: CGLC
Imię: Cinek
Pomógł: 2 razy
Wiek: 37
Dołączył: 27 Sie 2013
Posty: 184
Skąd: ZST
Wysłany: 2019-08-27, 14:54   

Wgrałem tą nową aktualizację i mam dość nietypowy problem.
Widok normalny mapy pokazuje mi gdzie fizycznie stoję ale jak włączę widok Google Earth pokazuje, że stoję na oceanie obok Afryki. O co kaman?
Mapę po wgraniu musiałem aktywować, w 5f usunąć 2 błędy z czego 1 błąd scryptoem. 5f czyste.
 
 
mat1324 


Model: A6 C6
Nadwozie: Avant
Zasilanie: Diesel
Silnik: 3.0 CDYA 239KM
Napęd: Quattro
Rok: 2011
Skrzynia: Tiptronic
Imię: Mateusz
Pomógł: 636 razy
Wiek: 27
Dołączył: 23 Sty 2013
Posty: 11079
Skąd: Nowy Tomyśl
Wysłany: 2019-08-27, 15:26   

Przeważnie po aktualizacji trzeba trochę przejechać, aby GPS złapał fixa i ogarnął się gdzie jest :) . Na niemieckich forach potwierdzają, że Google Earth działa normalnie.
 
 
zekering78 


Model: A6 C7
Nadwozie: Avant
Zasilanie: Benzyna
Silnik: 3.0 TFSI 300KM
Napęd: Quattro
Rok: 2012
Skrzynia: S-tronik
Kod silnika: CGWB
Imię: ruud
Dołączył: 29 Sty 2015
Posty: 239
Skąd: Nl
Wysłany: 2019-08-27, 16:00   

J
acinr_PL napisał/a:
Widok normalny mapy pokazuje mi gdzie fizycznie stoję ale jak włączę widok Google Earth pokazuje, że stoję na oceanie obok Afryki. O co kaman?


Ja dzisiaj bylem na Balkanach <rotfl>
_________________
Stage 1+ by Vagtechniek
430pk/530Nm
 
 
Administrator 


Model: A6 C6
Nadwozie: Avant
Zasilanie: Diesel
Silnik: 4.2 335KM
Napęd: Quattro
Rok: 2004
Skrzynia: Tiptronic
Kod silnika: BAT
Imię: Andrzej
Pomógł: 231 razy
Wiek: 42
Dołączył: 28 Sty 2015
Posty: 9376
Skąd: A6Klub.PL

mat1324 


Model: A6 C6
Nadwozie: Avant
Zasilanie: Diesel
Silnik: 3.0 CDYA 239KM
Napęd: Quattro
Rok: 2011
Skrzynia: Tiptronic
Imię: Mateusz
Pomógł: 636 razy
Wiek: 27
Dołączył: 23 Sty 2013
Posty: 11079
Skąd: Nowy Tomyśl
Wysłany: 2019-08-27, 16:43   

Mam nadzieję, że potem się ogarnia gps, tak?
 
 
tobi71 



Model: A6 C7
Nadwozie: Limuzyna
Zasilanie: Diesel
Silnik: 3.0 TDI 245KM
Napęd: Quattro
Rok: 2011
Skrzynia: S-tronik
Kod silnika: CDUC
Imię: Bogdan
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 27 Lis 2015
Posty: 552
Skąd: Germany
Wysłany: 2019-08-27, 17:52   

Właśnie zacząłem pobierać z torenta. Wyświetliło info że 3 h będzie i u mnie na SSD. Super.

[ Dodano: 2019-08-27, 19:45 ]
Jest, miało być 3h a wyszło 50 min. Pozostało przegrać na SD kartę 64 GB i jutro biegiem do garażu instalować. Pozdrawiam i podziękowania dla kolegi ''mat1324, za udostępnienie plików.
_________________
A6 C6 2.7 TDI 190 PS
A6 C7 3.0 TDI 245 PS + ChipBox 41 PS
 
 
acinr_PL 



Model: A6 C7
Nadwozie: Avant
Zasilanie: Diesel
Silnik: 2.0TDI CGLC 177KM
Napęd: FWD
Rok: 2014
Skrzynia: Manual
Kod silnika: CGLC
Imię: Cinek
Pomógł: 2 razy
Wiek: 37
Dołączył: 27 Sie 2013
Posty: 184
Skąd: ZST
Wysłany: 2019-08-27, 18:49   

[quote="zekering78"]

Ja dzisiaj bylem na Balkanach/quote]
Na Bałkany jazdę zrobiłeś by złapało fixa :D? Czy ten sam problem co ja, że po aktualizacji pokazuje 2 miejsca na mapie (w trybie normalnym rzeczywiste miejsce postoju, w trybie Google Earth rzucone gdzieś w świecie)
 
 
Administrator 


Model: A6 C6
Nadwozie: Avant
Zasilanie: Diesel
Silnik: 4.2 335KM
Napęd: Quattro
Rok: 2004
Skrzynia: Tiptronic
Kod silnika: BAT
Imię: Andrzej
Pomógł: 231 razy
Wiek: 42
Dołączył: 28 Sty 2015
Posty: 9376
Skąd: A6Klub.PL

Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: