Audi A6 / A7 Klub Polska Strona Główna




PRZYPOMNIJ HASLO

 


 Ogłoszenie 
Zanim napiszesz nowy temat na forum A6 / A7, skorzystaj ze standardowej lub poniższej, dodatkowej wyszukiwarki. Twój problem mógł być już omawiany.

Opony i felgi Audi A6 motostacja.pl w a6klub.pl OC/AC OC/AC sklep z częściami samochodowymi forum audi a6 Tarcze, hamulce forum audi a6
Felgi Audi A6
Części
samochodowe
SklepOpon.com
opony i felgi
Kup OC/AC
Express Parts
Naprawa
wgnieceń
Układ hamulcowy Sprawdzenie VIN

Weryfikacja Historii Wypadkowej Pojazdu


Poprzedni temat «» Następny temat
Błędy z imo, brak komunikacji z licznikiem inspekcja
Autor Wiadomość
Silwer
[Usunięty]

Wysłany: 2013-02-16, 19:54   Błędy z imo, brak komunikacji z licznikiem inspekcja

Witam mam taki problem z imo wyskakują mi 2 błędy 1176 i 750, co mam zrobić żeby je usunąć. A także nie mogę sie połączyć z licznikiem bezy usunąć inspekcję ani vag com ani polskim vag co może być przyczyną ??
 
 
AUDI AG Tomasz 


Model: A6 C6
Nadwozie: Avant
Zasilanie: Diesel
Silnik: 4.2 335KM
Napęd: Quattro
Rok: 2004
Skrzynia: Tiptronic
Kod silnika: BAT
Imię: Tomasz
Pomógł: 231 razy
Wiek: 43
Dołączył: 28 Sty 2015
Posty: 5376
Skąd: Warszawa
Kliknij tutaj ------------->
impres-me 



Model: A6 C4
Nadwozie: Limuzyna
Zasilanie: Benzyna+LPG
Silnik: 2.8 174KM
Napęd: Quattro
Rok: 1997
Skrzynia: Automat
Pomógł: 1 raz
Wiek: 34
Dołączył: 10 Sty 2012
Posty: 32
Skąd: radzyń podlaski
Wysłany: 2013-03-12, 21:24   

licznik sie nie komunikuje bo masz zlacze obd1... tak samo polowa innych zakladek nie dziala. przynajmniej tak jest u mnie, laczy sie tylko z abs,em klima immo silnikiem i skrzynia reszta brak polaczenia mimo ze na wyposarzeni jest troche tego to program nie widzi tego.

na polskivag masz opcje kasuj bledy, sciagnij sobie z chomikuj.pl
_________________
impres-me
 
 
przemek191 


Model: A6 C4
Nadwozie: Avant
Zasilanie: Benzyna
Silnik: 2.8 ACK 193KM
Napęd: Quattro
Rok: 1997
Skrzynia: Automat
Wiek: 37
Dołączył: 27 Wrz 2011
Posty: 11
Skąd: Katowice
Wysłany: 2013-05-12, 11:59   

Ja też mam Obd1 i łacze sie z licznikiem, co prawda tylko przez vagcoma bo polski vag nie daje rady. Co do innych modułów to jesli są w aucie to mi się łączy bez problemów.
 
 
AUDI AG Tomasz 


Model: A6 C6
Nadwozie: Avant
Zasilanie: Diesel
Silnik: 4.2 335KM
Napęd: Quattro
Rok: 2004
Skrzynia: Tiptronic
Kod silnika: BAT
Imię: Tomasz
Pomógł: 231 razy
Wiek: 43
Dołączył: 28 Sty 2015
Posty: 5376
Skąd: Warszawa
Kliknij tutaj ------------->
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: