Wysłany: 2010-01-15, 15:59 II urodziny Klubu Audi A6 Polska.
Witam Wszystkich Serdecznie
Zaczynamy przygotowania do organizacji II Urodzin naszego wspaniałego klubu
Termin II urodzin klubu przypada na 1-3.05.2010 i ten termin już jest stały i niezmienialny.
W tym temacie , aby zapobiec dziwnym dyskusjom z zeszłego roku , wybierzemy wspólnie region Polski na organizację zlotu , tak żeby nikt nie poczuł się pominięty.
Najwięcej głosów oddanych na dany region będzie przyjęte jako nasze miejsce dla zlot.
Jeśli jakaś osoba , która głosuje na dany region ma dobre konkretne miejsce czyli np. hotel , pensjonat itp. na nasze urodziny klubowe to proszę podać w temacie dokładne namiary na dany obiekt (www , adres itp.).
Ankieta będzie aktywna przez 7 dni , myślę , że to wystarczająco dużo czasu na podjęcie dezycji i kliknięcie na wybrany region
Proszę o poważne podejście do tematu i głosowanie we własnym imieniu , czyli na to miejsce do którego na pewno dojedziecie oraz najlepiej aby osoby , które nie będą na zlocie nie głosowały.
Poniżej mapka obrazująca dany region uwzględniony w ankiecie (dzięki Mr.A6):
Model: A6 C4
Nadwozie: Limuzyna
Zasilanie: Diesel
Silnik: 2.5TDI 140KM
Napęd: Quattro
Rok: 1997
Skrzynia: Manual
Jeżdżę: Audi nie?
Wiek: 21 Dołączył: 21 Sie 2009 Posty: 401 Miasto/Region: Wszędzie byle z Audi
Wysłany: 2010-01-15, 16:14
Zagłosowałem na Mazury z dwóch powodów ;P
1. Mam blisko :P
2. Znam świetne miejsce w Giżycku. Majówka to taki czas, że się robi już ciepluśko i spokojnie można wjeżdżać pod namiot W Giżycku bezpośrednio przy jeziorze oraz sąsiedztwie Twierdzy Boyen i zwodzonego mostu na kanale jest potężne pole namiotowe z wszelkimi udogodnieniami typu łazienki prysznice bar itd. Poza tym na polu namiotowym w bezpośrednim kontakcie są samochody, główni bohaterowie
Pozdrawiam ;)
poszLooo Dodam od siebie, że organizując zlocik na Mazurach lub w Borach Tucholskich, moglibyśmy zrobić spływ kajakowy
I prośba do wszystkich oddających głos. Nie głosować na miejsce swojego zamieszkania czy inne podobne byle blisko - nie o to chodzi.
W zeszłym roku waliliśmy z Komandorem z Bydgoszczy do Polanicy i nikomu przez śline by nie przeszło narzekać, że daleko. Byli tacy co z dzidziusiami walili kupę km i nawet dzidziuś nie zajęknął, browar od ojca dostał po drodze i gitara grała
I prośba do wszystkich oddających głos. Nie głosować na miejsce swojego zamieszkania czy inne podobne byle blisko - nie o to chodzi.
Bardzo celne spostrzeżenie
Bolszakoof napisał/a:
W zeszłym roku waliliśmy z Komandorem z Bydgoszczy do Polanicy i nikomu przez śline by nie przeszło narzekać, że daleko. Byli tacy co z dzidziusiami walili kupę km i nawet dzidziuś nie zajęknął, browar od ojca dostał po drodze i gitara grała
Byli tacy co z dzidziusiami walili kupę km i nawet dzidziuś nie zajęknął, browar od ojca dostał po drodze i gitara grała
Oj byli tacy, byli. Mała lubi Audi to nie narzekała.
Niestety z przykrością muszę stwierdzić że w tym roku nie będę mógł się z wami bawić. Gdziekolwiek by się urodziny nie odbyły. No cóż takie czasy dla mnie nastały. Już mam ochotę upić się ze smutku że mnie na 99% nie będzie, 1% dla cudu, bo podobno się zdarzają. Ale byłem na pierwszych - to najważniejsze.
Odmeldowuję spełnienie swojego obywatelskiego obowiązku i zagłosowanie na krainę wielkich jezior. Powód mojej decyzji jak również niepodanie żadnej konkretnej propozycji miejscówki spowodowane są jednym faktem: nigdy nie byłem na Mazurach
Mam nadzieję, że niniejszym będzie okazja zwiedzić ten region podczas majowego łikendu w miłym towarzystwie
_________________ NAKLEJKI KLUBOWE
KUBKI KLUBOWE
KOSZULKI POLO - ROZMIARY M I S
Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko i nic nie działa
Praktyka jest wtedy kiedy wszystko działa i nikt nie wie dlaczego
Na tym FORUM łączymy Teorię z Praktyką czyli wszystko działa i wiemy dlaczego:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum