Mam maly problem wycieraczki w moim aucie po tym jak je wylanczam nie zatrzymuja sie tylko jeszcze jakies 3 - 4 pelne ruchy i sie zatrzymuja gdzie chca??
Mechanik sprawdzil silniczek nawet wkladal drugi i to samo
przekaznik podobnie braz z drugiego auta i to samo
na samym poczatku wycieraczki sie odpalaly nawet przy odpalaniu auta
jak myslicie co jeszcze moze byc przyczyna takiej awarii
_________________ MiRSoN
Ostatnio zmieniony przez mirrson 2010-08-02, 23:31, w całości zmieniany 2 razy
Popraw proszę tytuł tego wątku zgodnie z regulaminem. Zastosuj w nim odpowiednie tagi. W przypadku nie poprawienia, zostanie on usunięty
_________________ NAKLEJKI KLUBOWE
KUBKI KLUBOWE
KOSZULKI POLO - ROZMIARY M I S
Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko i nic nie działa
Praktyka jest wtedy kiedy wszystko działa i nikt nie wie dlaczego
Na tym FORUM łączymy Teorię z Praktyką czyli wszystko działa i wiemy dlaczego:)
Witam, miałem taki sam problem po naprawie wycieraczek, a dokładnie zapieczonych sworzni. Ale nie chcać wydawać na nowy silnik wycieraczek, rozebrałem go i okazało że smar ze ślimaka dostał się pomiędzy styki. Wyczyściłem i działają jak nowe. A wydałem 0 zł
Znaleziona przyczyna, odnośnie wycieraczek okazało się że pod skrzynką z bezpiecznikami z przodu pod maską zapchało się odprowadzenie wody, i od tej wody nastąpiło zwilgocenie elektryki która jest podpięta pod skrzynkę. Po wysuszeniu wszystkiego jest ok
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum