Audi A6 Klub Polska Strona Główna




PRZYPOMNIJ HASLO

 


 Ogłoszenie 
Zanim napiszesz nowy temat na forum a6, skorzystaj ze standardowej lub poniższej, dodatkowej wyszukiwarki. Twój problem mógł być już omawiany.

OC/AC OC/AC pompa wspomagania ZF Led Toyota Avensis felgi audi a6 milionczesci warsztat Gdańsk Tarcze, hamulce forum audi a6
SklepOpon.com
opony i felgi
Kup OC/AC
Pompa oryginał
"ZF"
Maglownica
Sklepledowy.pl
Felgi aluminiowe
Części A6 C5
AZet Auto Serwis
Układ hamulcowy Sprawdzenie VIN

Weryfikacja Historii Wypadkowej Pojazdu


Poprzedni temat «» Następny temat
Błąd BREMSE w C6 i gaśnięcie elektroniki.
Autor Wiadomość
DJRadioActive 


Model: A6 C6
Nadwozie: Limuzyna
Zasilanie: Diesel
Silnik: 2.7TDI 180KM
Napęd: FWD
Rok: 2007
Skrzynia: Manual
Wiek: 29
Dołączył: 25 Sie 2012
Posty: 1
Skąd: Myślibórz
Wysłany: 2012-08-25, 12:36   Błąd BREMSE w C6 i gaśnięcie elektroniki.

Witam.

Mam Audi A6 C6 2.7 TDI sedan, prawdopodobnie po chipie, gdyż wraz z samochodem otrzymałem wykres z hamowni na którym widnieje 215km.

Mój problem jest taki:

Po przejechaniu kilku km dynamicznej jazdy na komputerze pokazuje mi błąd "Bremse", po czym wyłącza sie cała elektronika, w środku ciemno, nie działają szyby, wycieraczki, nawet pozycyjne z tyłu sie wyłączają. Silnik działa i przednie światła świecą normalnie.
Gdy wrzuce na luz i obroty spadną do 700 rpm, wszystko wraca do normy, ale po dodaniu gazu ponownie gaśnie. I tak w kółko.

Chciałbym się spytać, gdzie może leżeć przyczyna, więc czy muszę jechać na komputer?

Pozdrawiam.
 
 
Dealer Audi A6 



Model: RS6 C5/C6
Zasilanie: Benzyna
Silnik: 4.0 560KM
Napęd: Quattro
Rok: 2004/2010
Skrzynia: Tiptronic
Posty: 4256
Skąd: Serwis
Domel48 


Model: A6 C6
Nadwozie: Limuzyna
Zasilanie: Benzyna
Silnik: 3.2 FSI 255KM
Napęd: Quattro
Rok: 2004
Skrzynia: Tiptronic
Imię: Przemek
Wiek: 34
Dołączył: 25 Maj 2012
Posty: 452
Skąd: Wieluń
Wysłany: 2012-08-25, 14:29   

Komputer przede wszystkim Kolego.
 
 
0x4B25A 



Model: A6 C6
Nadwozie: Limuzyna
Zasilanie: Benzyna
Silnik: 3.2 FSI 255KM
Napęd: Quattro
Rok: 2005
Skrzynia: Tiptronic
Kod silnika: AUK
Imię: Krzysztof
Pomógł: 136 razy
Wiek: 33
Dołączył: 30 Sty 2011
Posty: 7097
Skąd: Warszawa/Nowy Sącz
Wysłany: 2012-08-25, 18:17   

DJRadioActive, to co powiedział Domel48 to raz... a dwa... sprawdził bym jeszcze dla pewności ilość płynu hamulcowego w zbiorniczku wyrównawczym...
 
 
Dealer Audi A6 



Model: RS6 C5/C6
Zasilanie: Benzyna
Silnik: 4.0 560KM
Napęd: Quattro
Rok: 2004/2010
Skrzynia: Tiptronic
Posty: 4256
Skąd: Serwis
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: