Model: A4 B6
Nadwozie: Avant
Zasilanie: Benzyna
Silnik: Inny
Napęd: FWD
Rok: 2003
Skrzynia: Manual
Imię: Daniel
Wiek: 34 Dołączył: 19 Mar 2011 Posty: 1650 Miasto/Region: Lubuskie Nowa Sól-Neue Salz
Wysłany: 2011-05-03, 10:53
raistlin, Witam kolego jak się nie myle te bezpieczniki znajdują się pod odłoną dolną deski rozdzielczej pod kierownicą.Dwie śruby z dołu jak zaglądniesz pod deske to znajdziesz następnie musisz zdjąc górną osłone na kolumnie kierownicy przy liczniku tam są kolejne śruby i jeszcze jedna nie pamiętam dokładnie albo od srony bezpieczników albo pod wlącznikiem świateł
Model: A6 C5
Nadwozie: Avant
Zasilanie: Diesel
Silnik: 2.5TDI 180KM
Napęd: Quattro
Rok: 2001
Skrzynia: Tiptronic
Kod silnika: AKE
Wiek: 37 Dołączył: 21 Lut 2010 Posty: 21 Miasto/Region: łódź
Wysłany: 2011-05-04, 14:15
Dziękuje za podpowiedzi wszystko się zgadza. Dziś to rozebrałem i zbaraniałem bo jest tam tego sporo. Czy wiecie może koledzy gdzie jest dokladnie bezpiecznik 24 od abs? Bardziej z tyłu czy z przodu szukać bo nie moge się zoriętować co jest gdzie
witam, wczoraj bawiłem się moim zepsutym przełącznikiem do lusterek ( jest lekko uszkodzony) i coś tak jak by zgrzytneło ,tzn się zpaliło taki spawik mały było słychać,i zauważyłem dziś że klima nie działa, i nie wskazuje mi ile jest stopni C, to prawda że bezpieczniki są pod kierownicą a nie pod maską ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum