[kuj-pom] Spotkanko ?
-
marek furtak
- Forum Audi A6 / A7

-
Bolszakoof
-
marek furtak
- Forum Audi A6 / A7

-
Bolszakoof
-
Bolszakoof
-
Bolszakoof
-
misiula
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Adam
- Rocznik: 2016
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TDI 233KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
AKP przymierza sie do spotkania w Inowroclawiu w ten weekend, link: http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopi ... 312f33ca81
moze dolączymy :mrgreen:
moze dolączymy :mrgreen:
-
Bolszakoof
Misiula dajemy?
jestes zalogowany na tym forum?? wez ich tam skrzyknij.. generalnie jest w sobote na łuczniczce CAR AUDIO pozkaz i chciałem sie wybrac.. moznaby sie podpiac pod ich spocick jeszcze.. ja jestem chetny.. w sumie w sobote od 15:00 jestem wolny takze jakby wyplaiło im to juz maja ochotnika kolejnego
pozdro i k*** zmobilizowac sie chłopaki bo jeszcze nie mielismy tu zadnego spocika
a ciekawy jestem jak to wyglada <kijem>
pozzzzdro...
ale moze na bydzi ich namowimy :-P
[ Dodano: 2008-09-05, 18:48 ]
Ludzie.. ja z Misiula jestem hetny na tego typu spocik.. ludziska z kuj-pom chca zrobic spocik najprawdopodobniej w Inowrocławiu.. istnieje mozliwosc Torun jeszcze.. ale musielibyscie zalogowac sie na AKP i pomeczyc im troche :-P pozdro
[ Dodano: 2008-09-09, 22:00 ]
widze pelne zainteresowanie
:>
wiec tak.. ja jestem skłonny sie wybrac na spocik pomorski skoro nam takie cos sprawia kłopot.. tu ejst link do ich temaciku.. chtnych zapraszam, moze byc naprawde ciekawie
zyjcie !
viewtopic.php?t=3091
pozzzzdro...
ale moze na bydzi ich namowimy :-P
[ Dodano: 2008-09-05, 18:48 ]
Ludzie.. ja z Misiula jestem hetny na tego typu spocik.. ludziska z kuj-pom chca zrobic spocik najprawdopodobniej w Inowrocławiu.. istnieje mozliwosc Torun jeszcze.. ale musielibyscie zalogowac sie na AKP i pomeczyc im troche :-P pozdro
[ Dodano: 2008-09-09, 22:00 ]
widze pelne zainteresowanie
wiec tak.. ja jestem skłonny sie wybrac na spocik pomorski skoro nam takie cos sprawia kłopot.. tu ejst link do ich temaciku.. chtnych zapraszam, moze byc naprawde ciekawie
viewtopic.php?t=3091