Wybrałem czarną skórę bez żadnych fajerwerków, tak aby była jak najbardziej przypominająca oryginalną. Nie chciałem pikowania, kolorowania itp - a jest to dostępne.
Ponad to, nie chcąc unieruchamiać auta, zapytałem czy ma moze fajerkę do mojego auta. Okazało się, że ma. Obszył mi, a ja odesłałem mu za pobraniem swoją.
Koszt obszycia 130 zł
koszt obszycia z kierownicą 220 zł
Zwrot za moją kierownicę 70 zł.
Panowie również dawałem obszywać jakiś czas temu.Załatwił mi to dobry kolega z forum(były posiadacz A6).Polecam szczerze taki zabieg.Skóra a raczej jak ja to nazywam cielak jest taka sama jak kierownice w nowych Audicach.Jestem bardzo zadowolony.Wystarczy ją przetrzeć czystą szmatką z wodą i znów wygląda jak nowa, tzn. taka fajna matowa!Można sobie zażyczyć całą gładką, całą w dziurki , albo pół na pół.Ja wybrałem tę ostatnią.Oczywiście nić jaką będzie przeszyte też do wyboru.Poz
_________________ Włoski dobry jest makaron, francuskie wino, belgijskie mleko,a holenderskie używki ... samochody tylko ze Szwajcarii ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum