Wysłany: 2009-01-21, 17:04 (Usługa) Sprawdza auto po numerze vin
Polecam forumowicza JAPAN, sprawdziłem u niego 2 samochody przed zakupem i nie wziąłem dzieki temu A6 C5 po dachu. Druga A6-ka była serwisowana prawie do końca i ją zakupiłem!
Ostatnio zmieniony przez misiekA6 2009-01-22, 00:04, w całości zmieniany 1 raz
tylko 50zł, ale najpierw sprawdza czy jest w ogóle jakaś historia. Jeśli nie ma to cie poinformuje i nic nie płacisz. W moim przypadku warto było wydać te 100 za sprawdzenie 2 aut, bo jeden okazał sie że po dachu, pisało że dach robiony, bok cały ,zderzak itp.
_________________ NAKLEJKI KLUBOWE
KUBKI KLUBOWE
KOSZULKI POLO - ROZMIARY M I S
Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko i nic nie działa
Praktyka jest wtedy kiedy wszystko działa i nikt nie wie dlaczego
Na tym FORUM łączymy Teorię z Praktyką czyli wszystko działa i wiemy dlaczego:)
no to uzytkownik japan se dorabia na boku ale bardzo pozytywnie se na boku dorabia bo nic nie wynosi tzn kluczy czesci tylko wiedze.wielki plus dla niego mondry chłop a niech se doraabia
Panowie, piszę wszem i wobec . Nawet nie wiecie jak ludziska chcą mi dziękowac. Niby głupie sprawdzenie historii po numerze, a okazuje się że takie wałki ludzie robią...ech...I nie wspomnę o zastraszaniu mnie smsami i mailami przez niektórych sprzedających- odpowiadam: BUJAJCIE SIE BURAKI,NIE BĘDZIE WIĘCEJ WALENIA W CH...JA Z KRĘCONYMI PRZEBIEGAMI I LEWĄ HISTORIĄ!!!! Amen
japan, cieszy mnie to że są jeszcze uczciwi ludzie na świecie co chcą pomóc, i jakby co to wal śmiało do nas pomożemy....:)))))
_________________ NAKLEJKI KLUBOWE
KUBKI KLUBOWE
KOSZULKI POLO - ROZMIARY M I S
Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko i nic nie działa
Praktyka jest wtedy kiedy wszystko działa i nikt nie wie dlaczego
Na tym FORUM łączymy Teorię z Praktyką czyli wszystko działa i wiemy dlaczego:)
Model: A6 C6
Nadwozie: Limuzyna
Zasilanie: Benzyna
Silnik: 3.2 255KM
Napęd: Quattro
Rok: 2005
Skrzynia: Tiptronic
Wiek: 27 Dołączył: 15 Gru 2008 Posty: 53 Miasto/Region: New Jersey
Wysłany: 2009-01-31, 22:01
Wszem i wobec oznajmiam wam wszystkim co przegladaja forum ze nie jest nikt w stanie sprawdzic samochodu po numerze VIN w 100%!!!!!!jedne wielkie oszustwo!!! stronki jak np
WWW.CARFAX.COM mozna sie lekko zdziwic gdy kupujesz samochod nie bity itd a tu nagle okazuje sie ze ktos wstawial np. caly tyl itp.Nie dajcie sie oszukac to tylko moja sugestia.Mialem podobne przypadki i powiem wam ze nie ma jak wziasc blacharza i jemu zaplacic te 50zl ale masz wieksza pewnosc.Dlatego ze:
1)samochody sprowadzane np z USA (jezeli nie bylo raportu policji nie ma tego w histori)
2)samochody ktore byly rozbite zrobione i odrazu sprzedane nie beda mialy tego wypadku w historii poniewaz ich historia bedzie za ok 6 miesiecy tyle
3)niektore marki samochodow ktore byly rozbite i zrobione u DEALERA tez nie beda mialy historii Itd....przemyslcie to...
jedynie co bedzie to w histori to serwisy,przeglady,rejestracje,wlasciciele,przebiegi itd...
Wszem i wobec oznajmiam wam wszystkim co przegladaja forum ze nie jest nikt w stanie sprawdzic samochodu po numerze VIN w 100%!!!!!!jedne wielkie oszustwo!!! stronki jak np
WWW.CARFAX.COM mozna sie lekko zdziwic gdy kupujesz samochod nie bity itd a tu nagle okazuje sie ze ktos wstawial np. caly tyl itp.Nie dajcie sie oszukac to tylko moja sugestia.Mialem podobne przypadki i powiem wam ze nie ma jak wziasc blacharza i jemu zaplacic te 50zl ale masz wieksza pewnosc.Dlatego ze:
1)samochody sprowadzane np z USA (jezeli nie bylo raportu policji nie ma tego w histori)
2)samochody ktore byly rozbite zrobione i odrazu sprzedane nie beda mialy tego wypadku w historii poniewaz ich historia bedzie za ok 6 miesiecy tyle
3)niektore marki samochodow ktore byly rozbite i zrobione u DEALERA tez nie beda mialy historii Itd....przemyslcie to...
jedynie co bedzie to w histori to serwisy,przeglady,rejestracje,wlasciciele,przebiegi itd...
No to wiadomo. Nie można sie opierać tylko na wiedzy zdobytej po sprawdzeniu nr-u VIN
Ogólna kontrola samochodu + przydatna opinia fachowca ewentualnie sprawdzenie fizyczne samochodu w ASO daje to wtedy 99,9%
Japan koleś jest napalony na A6 za 30 tys pln przez 6 lat uzbierał 25 tys i pozyczył jeszcze od brata 7 tys bo mu do zajefanego auta brakuje + rej. a tu sie okazuje ze auto po grubym dzwonie udupił by koles dorobek całego swego zycia wiec wielkie ukłony w twą strone a wszelkim Wałkażą mowimy AMEN!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum