Wysłany: 2010-03-01, 08:49 [towar] DPM Transmiter FM
Do wszystkich którzy rozważają zakup transmitera FM. Serdecznie odradzam zakup Transmitera DPM FM 32B , jest w miare tani ale o jakosci dzwieku mozna zapomniec zero przeniesiania basu i gory... dzwiek jest zalosny i z winyla lepiej brzmi niz z tego shitu... Jesli jest ktos zadowolony ze swojego transmiterka to prosze moze o jakies namiary na firme czy producenta z gory dzieki
Pozdrawiam wariatow z forum
Ja za swój zapłaciłem ok. 80 zł. (dokładnie nie pamiętam ale coś koło tego) ale to mój drugi transmiter jakość dźwięku jest nawet dobra i jestem z niego zadowolony. Jak znajdę linka z aukcji z której kupiłem do dam znać. Pierwszy transmiter za ok.40 zł. to była porażka, jakość nawet ok. ale cały czas się zawieszał, wyłączał itp. Jak jesteś zainteresowany zakupem transmitera to daj znać bo jestem w trakcie montażu radia concert 2 i będzie mi już nie potrzebny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum