Wysłany: 2010-01-22, 07:26 Szukam dobrego mechanika w podkarpackim
Siema. MAm prośbę, mieszkam w pobliżu JArosławia i aktualnie mam niesprawny samochód którego mój mechanik nie potrafi uruchomić.
Miałem małą stłuczkę z sarną w wyniku czego min pękła obudowa rozrządu. Mechanik zajrzał do wałków no i oczywiści nadawały się tylko do wymiany. Po wymianie wałków, popychaczy, podkładek i blaszek silnik odpalił bez problemów aż do czasu kiedy uruchomić go nie było można. Okazało się , że padła pompa wtryskowa. Po regeneracji pompy silnik odpalił raz i do dnia dzisiejszego nie można go uruchomić. Okazało się również, że silnik nie ma kompresji i ciśnienia oleju. Po rozebraniu pompy olejowej okazało się, że jest zapieczony zawór ciśnieniowy. Po naprawie tego zaworu ciśnienie oleju jest, kompresji niema dalej a silnika też nie można uruchomić. Błagam czy ktoś może mi pomóc. Nadmieniam, że na Vagu nie ma zadnych błędów.
Witaj... Ja osobiście polecam Ci ten zakład: www.automacher.pl/ Robiłem tam kilka swoich wcześniejszych aut przy sytuacjach kiedy zwykli mechanicy rozkładali ręce.. Niestety nie jest tanio dlatego jeźdzę do nich tylko w przypadku bardzo skomplikowanych awarii.. Ze swoją audicą jeszcze nie byłem bo nie mam z nią problemów.. ale ople znają na pamięć.. pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum