Wysłany: 2010-02-08, 23:14 [A6 C5] Prośba o ocenę Audi
Witam mam prośbę o ocenę Audi : http://www.autoscout24.pl...id=bhlznq3fqdln
Najbardziej interesuje mnie przebieg. Czy nie jest przypadkiem zbyt duży czy to normalny przebieg jak na ten rocznik auta ? Z góry dziękuję za pomoc
_________________ siddd...
Ostatnio zmieniony przez Sid_26 2010-02-09, 20:03, w całości zmieniany 2 razy
Model: A6 C5
Nadwozie: Avant
Zasilanie: Diesel
Silnik: 2.5TDI 180KM
Napęd: Quattro
Rok: 2004
Skrzynia: Manual Pomógł: 9 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Sie 2009 Posty: 757 Miasto/Region: Wrocław
Wysłany: 2010-02-09, 09:56 Re: Prośba o ocenę
Sid_26 napisał/a:
Najbardziej interesuje mnie przebieg. Czy nie jest przypadkiem zbyt duży czy to normalny przebieg jak na ten rocznik auta ?
Kolego! To pierwszy samochód, jaki widzę od bardzo długiego czasu, który ma przebieg wyglądający realnie jak na swoje lata!
Po samochodzie widać, że dużo jeździł. Włożysz w niego trochę kasy (np. poprawki lakiernicze) i jeszcze pojeździsz.
Założę się o każdą sumę, że jak samochód trafi do handlarza w Polsce, to jego przebieg spadnie do jakiś 200 - 250 kkm - większe przebiegi nie chcą się sprzedawać . Otarcia się wypoleruje, lampę wymieni i samochód będzie oferowany jako "kupiony od starszego pana, który niewiele nim jeździł".
Model: A6 C5
Nadwozie: Avant
Zasilanie: Diesel
Silnik: 1.9TDI 110KM
Napęd: FWD
Rok: 1999
Skrzynia: Manual
Jeżdżę: Audi A6, Seat Toledo, Scania 8x4 Pomógł: 5 razy Wiek: 36 Dołączył: 28 Sie 2008 Posty: 340 Miasto/Region: Warszawa
Wysłany: 2010-02-09, 10:53
ja bym nie kupił tego auta:
-przebieg jednak jest duży, silnik może mieć już osłabinętą kompresję itd...
-wygląda jakby cały był malowany i szpachlowany
-ogólnie cena nie jest rewelacyjna
tak samo myślę jak Ty kolego. Pewnie za jakiś czas zobacze go wystawioneo na sprzedaż od Polaka i już z mniejszym przebiegiem ;) Ale tak to jest czego oczy nie widzą tego .... polska mentalność !
Daruj sobie te autko, nie będę dublował przedmówców, ciut stechłane to autko życiem
_________________ Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum