Wysłany: 2010-07-24, 23:03 Potrzebuję Automapę na Palmtopa
Jak w temacie. Potrzebowałbym najlepiej pełną wersję Automapy na palmtopa, oczywiście jeżeli to będzie możliwe to "za darmo". Czy wersje demo działają poprawnie? Czy są tylko jakieś wycinki map? Kupiłem Palmtopa firmy Siemens Fujitsu z Windowsem Mobile i chciałbym wgrać na niego Automapę.
Badix, przepraszam ale nie miałem pojęcia gdzie to wstawić. Jeżeli możesz proszę o przeniesienie tematu.
Co to oznacza? Poszukałem wersję DEMO:
Wersja demonstracyjna (DEMO) programu zawiera pełną funkcjonalność, dysponuje jednak wycinkami oryginalnych map AutoMapy.
Podczas instalacji programu należy w polu Licencja wpisać: DEMOPOLSKA.
Czy to, że dysponuje wycinkami AutoMapy, to oznacza że mapa nie jest cała? Tylko niektóre części Polski? Bo nie bardzo rozumiem. Mam pierwszy raz z takim czymś styczność.
nie wiem na czym polega demo AM, nie spotkałem sie na żywo z taką sztuką
szczerze polecam wersję Full z dogranym zestawem punktów POI czyli ostrzega Cie wtedy o utrudnieniach, fotoradarach i miejscach gdzie suszą (w celach informacyjnych, broń Boże nie po to żeby zapierd***ć tam gdzie nie suszą)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum