Jak coś to ja mam jeszcze trochę części do A4 B5 sedan i kombi i do A3, no i może do A6 C4 by się jakaś drobnica znalazła. Generalnie mam zamiar kupić teraz jakąś A6 C5 na demontaż ale to nie wiem kiedy. W razie potrzeby kupuję też auta na demontaż pod zamówienie konkretnych części.
Przypomniało mi się, na Rewolucji w okolicach Wschodnia Piotrkowska jest sklep z używanymi częściami do Audi do różnych modeli nawet coś można znaleźć od 80, 90 i do świeżych też, a jak coś to facet na zamówienie też nieraz szuka.
Z tego co pamiętam to jest między Piotrkowską a Wschodnią a po której stronie to nie wiem.
Aktualnie mam całą A6 C5 1999 Avant 2.5 TDI, na części jak by ktoś coś potrzebował to piszcie.
pawel1 wiesz co na razie jeszcze jeżdżę nią, ponieważ jestem w trakcie sprzedawania aktualnego samochodu który mi służył na co dzień i nie miał bym czym się poruszać. Zerknę może od A4 by się coś dopasowało. W razie czego jak będę ją rozbierał to dam Ci znać, chyba że potrzebujesz to na już.
Rozpocząłem rozbiórkę A6 C5 Avant 2.5 TDI 1999r manual 6 biegów, więc mam na sprzedaż wszystkie części z tego auta, jak coś to piszcie, części mogę wysyłać też pocztą a jak ktoś chce to możemy dokonać transakcji po przez allegro.
_________________ Sprzedam:
Mitsubishi Galanta 2.5 V6 benzyna+ LPG 1997r.
Kawasaki GPZ 500 1993r.
Fiat Panda 1.2 2003r. 80 tys km pierwszy właściciel.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum