Wysłany: 2010-02-08, 16:50 Nocleg w Zamościu (lub bliskiej okolicy) - pomóżcie
Witam koleżanki i kolegów !
Piszę tego posta aby prosić o pomoc w znalezieniu noclegu w Zamościu a może lepiej w niedalekiej jego okolicy.
Stało sie tak, że zapadła decyzja o uczestnictwie w Mistrzostwach Polski w Tancu Towarzyskim. Od razu zaznaczam, że to nie ja tańczę tylko mój 12 letni syn.
Impreza jest dwudniowa, odbywa się w Zamościu w najbliższą sobote i niedziele (13 i 14 luty). Nasza para tańczy w niedzielę, więc przyjedziemy w sobotę i potrzebujemy noclegu z soboty na niedzielę.
Potrzebne sa 2 pokoje, jeden 2 osobowy a jeden 3 osobowy. Najchętniej z łazienkami. Co do standardu to najchętniej jakiś zajazd, motel, karczma lub pensjonat. Po pierwsze to lubimy takie klimaty a po drugie uczestnictwo w takiej imprezie to i tak nieliche koszty, więc hotel Orbis raczej nam niepotrzebny
Jakby ktoś z Was znał takie miejsce to pomóżcie proszę. Tzn. wskażcie tylko, podajcie namiar, a z resztą sobie poradzimy. Ważne żeby było czysto i ciepło
Dzieki marlitkos, że chciało Ci się poświęcać czas i mi pomóc.
Niestety choroba partnerki pokrzyżowała nasze plany i musieliśmy wycofac parę z Mistrzostw
Ale jak się dzieciakom nie odechce tańczyć to za rok znowu bedą Mistrzostwa w Zamościu, to może wtedy
Chciałbym tez przy okazji podziękować kolegom Gwozdzio i 200dream, którzy pomagali mi w ten sam sposób ale przez priv.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum