pisizakopane, kiedy tylko jest możliwość głos leci za głosem
Trzymam kciuki za projekt
I jeszcze raz dziękuje za blendę, przyszła szybko i elegancko zapakowana, a w dodatku w idealnym stanie.
Gdyby ktoś był zainteresowany handelkiem z pisim, to osobiście polecam
pozdro
pisizakopane, kiedy tylko jest możliwość głos leci za głosem
Trzymam kciuki za projekt
I jeszcze raz dziękuje za blendę, przyszła szybko i elegancko zapakowana, a w dodatku w idealnym stanie.
Gdyby ktoś był zainteresowany handelkiem z pisim, to osobiście polecam
pozdro
Tak to juz ze mna jest, czesci zawsze idealne, wymyte i dobrze zapakowane miło ze wkoncu ktos docenił. i za glosiki równiez dziekuje
pozdro
[ Dodano: 2010-02-12, 21:30 ]
I taka mała aktualizacja, dziś lalka już była gotowa pod lakier.
I nowe graty pod maske czyli:6 nowych wtrysków magic jet, filtr fazy lotnej czaja [ wymiana jak filtr oleju ].
[ Dodano: 2010-02-18, 21:06 ]
Audi juz cala pomalowana, udalo mi sie juz w 90% ja poskładać. Dzis była walka ze zderzakiem ale podaruje juz sobie wypowiedz na ten temat.
Ostatnia aktualizacja przed efektem końcowym i juz wiecej wam nie pokaze dopuki nie bedzie cala złożona i na 20'
audi dostalo sie juz do finalu w projektach luty 2010 reszte zapraszam na impreze w wakacje chyba do Pruszcza Gdańskiego..... info bedzie na www.vwmania.pl
A co do audi to mam juz skończone dziś zmienilem jeszcze olej w skrzyni, zalożylem już letnie 20' na dniach pokaze wam fotki co to wyszło jeszcze drobne pierdułki mi zostały do zrobienie, a chce wam pokazac juz w calości projekt skończony.
_________________ Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Witajcie, obiecalem wam ze niebawem pokaze zdjecia ale pogoda krzyzuje mi plany, od wczoraj w Zakopcu pada śnieg i jest masakra i nie wiem kiedy teraz ja doskładam i wypucuje Dlatego pokaże wam narazie przedsmak tego co zmodziłem przez ten okres zimowy [końcówki wydechów beda na dniach zmienione wiec prosze ominąć komentarze na ten temat :P ]
Model: A6 C5
Nadwozie: Limuzyna
Zasilanie: Diesel
Silnik: 2.5TDI 180KM
Napęd: FWD
Rok: 2000
Skrzynia: Tiptronic
Jeżdżę: Kliknij w logo :-)
Wiek: 32 Dołączył: 05 Sie 2008 Posty: 661 Miasto/Region: Zielona Góra
Wysłany: 2010-03-05, 21:39
pisizakopane napisał/a:
Witajcie, obiecalem wam ze niebawem pokaze zdjecia ale pogoda krzyzuje mi plany, od wczoraj w Zakopcu pada śnieg i jest masakra i nie wiem kiedy teraz ja doskładam i wypucuje Dlatego pokaże wam narazie przedsmak tego co zmodziłem przez ten okres zimowy [końcówki wydechów beda na dniach zmienione wiec prosze ominąć komentarze na ten temat :P ]
No kur....wa ale jazda!!! Tylko pozazdrościć takich modów . Furaton pierwsza klasa, czekam na więcej fotek w bardziej przyjaznych warunkach atmosferycznych !!!! Gratulacje !!!
_________________ zamiast krwi benzyna, zamiast serca turbina:-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum