To racja The Rock na dwa auta sie zajeb... jezdzi ...
Najlepszy byl manewr z Mad_MAX-em jak mijalismy na mogilskiej jakiegos ananasa co jechal srodkiem - Max poszedl lewym a ja prawym pasem dobra opcja
Oby wiecej takich w granicach rozsadku oczywiscie ;D:P Spot udany mimo zimna...
W lecie grill elektrico, gitara, przyspiewki i bedzie
_________________ "...Some things will never change..."
dalsim1, dzięki za płytkę i ten błyskawiczny demontaż zegarów-(dobrze ,że podpatrzyłem )xD
the rockniektórzy przyjechali przed 20tą a nie spoźnili się jak ty
...noi muszę n75 zakupić:/
_________________ Podział.Są Samochody...
i jest Audi
JAGIELOW kurw"..."... jagiełło mieszkał na wawelu moj dziadek>>>> heheee jak cos zapraszm nanastepna impreze wszystkich manikaow milosnikow zbokow na zlot AUDI A6 ktory odbedzie sie na wawelu w krakowie.... heheheeeeeeeeeeeee byłby klimat "a6 jezdzi i zwiedza komnaty na WAWELU.. hrehhhehe
JAGIELOW kurw"..."... jagiełło mieszkał na wawelu moj dziadek>>>> heheee jak cos zapraszm nanastepna impreze wszystkich manikaow milosnikow zbokow na zlot AUDI A6 ktory odbedzie sie na wawelu w krakowie.... heheheeeeeeeeeeeee byłby klimat "a6 jezdzi i zwiedza komnaty na WAWELU.. hrehhhehe
Bankowo coś piłeś hehehehehehe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum