Kurcze Panowie jako że mieszkamy na śląsku zastanawiam się czy u was z miastach jest taki sam wandalski proceder.. ja juz nie wiem jak zabezpieczać niunie już trzeci raz mi szybę wywalili w nocy ktos otwarł schowek i w długą??? i po co to mu było?? heh mieszkam w Katowicach na osiedlu Witosa jakiś debil notorycznie na własnym osiedlu pędzluje auta no masakra!! zaraz sie dowiem ile kosztuje szyba od pasażera a Policja dupa blada bo jak nic nie zginęło to tylko zniszczenie mienia i se mogę na komisariat podjechać jak coś poje... świat może założymy jakiś audi bejsbol security?
Jak mieszkałem na Tysiącleciu to mi z malucha wynieśli dwa fotele!!!Dacie wiarę?? O 3 w nocy policja mnie budzi "Panie, ukradli panu fotele z malucha".Śmiech przez łzy!
_________________ Włoski dobry jest makaron, francuskie wino, belgijskie mleko,a holenderskie używki ... samochody tylko ze Szwajcarii ;)
Jak juz tak brniemy w te tematy to dziś na osiedlu trzepali wszystkie audice sprawdzali pod maska i reflektor nie ukradli takiej komuś?? Jak szybę wywalili mnie to ich nie było ale jak se przejadę z dzieckiem ze świątecznych zakupów to mało nie brakło a by mnie wyciągnęli z auta hehe dobrzy są....
witam po dlugiej nieobecnosci sorry ale sprawy sie tak poukladaly ze szok zero czasu dla siebie praktycznie ale juz jest luzniej
widze ze forum przymarlo troche czy spoty dalej sa w katowicach czy inna miejscówka jest aha i jeszcze jedno czy pojawilo sie nowe forum audi czy cos przeoczylem ????
niemniej jednak pozdrófka dla all i dajcie cynk co tu tak pusto ....
_________________ jak szaleć to szaleć mineralna i 6 szklanek
czako0, ano masz rację, że coś forum podumiera, ale na szczęście co czwartek maniacy szaleją w Katowicach
Miejscówka ta sama, z tym, że podziemny parking pod Realem - czerwone słupki
Ja osobiście przeniosłem się na www.audislask.pl => tam się dziej, oj dzieje
pozdro
a to powiem ci zaskoczony jestem zmianami a najbardziej tymi słupkami w najblizszy czwartek sie pojawie a co do nowego forum to jakies specjalne zaproszenie czy mozna dolaczyc ot tak podrawiam
_________________ jak szaleć to szaleć mineralna i 6 szklanek
a to powiem ci zaskoczony jestem zmianami a najbardziej tymi słupkami w najblizszy czwartek sie pojawie a co do nowego forum to jakies specjalne zaproszenie czy mozna dolaczyc ot tak podrawiam
hehe
Nie trzeba żadnego zaproszenia
Każdy może dołączyć...
Zapraszamy na zlot w Czechowicach
Z Kolegą hexman właśnie zarezerwowaliśmy salę na 7 marca na godzinę około 16 - 16:30 w zajeździe Pod Pstrągiem
Sala płatana 50 zł. więc jak nas będzie powiedzmy 20-stu to po 2.50 zł. na głowę
Spotkanie są aktualne? Dzisiaj akurat nie dam rady przyjechać, ale w przyszłym tygodniu chętnie podjadę. Audi A6 mam od niedawna i mam parę pytań apropo niuni.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum