Nie wiem jak tam u was jest z pogoda. U mnie od wczoraj śniegu nawaliwo i zimno i mokro jednym słowem porażka , a mieszkam ok 15 km od miejsca spotkania. Jeszcze w piątek była taka ładna pogoda. Myśle ze naprawdę nie ma sensu, trzeba poczekać na lepsza pogodę
Snieg lezy, a nawet zaczelo znowu sypac w Bredzie. Przejzalem zapowiedzi pogodowe i wyglada na to, ze tak bedzie takze w nastepnym tygodniu. Moze jednak prognoza sprawdzi sie jak to zwykle bywa tylko w 50 %...
Model: Nie mam
Nadwozie: Inne
Zasilanie: Diesel
Silnik: 1.9TDI 110KM
Napęd: FWD
Rok: 1998
Skrzynia: Manual
Wiek: 27 Dołączył: 19 Sty 2009 Posty: 117 Miasto/Region: Torun/Andel/NL
Wysłany: 2010-01-24, 15:51
HAHAHHAHAHAHAHAHA juz jestem mobilny troche izolacji i cyny poszło i galantyna ogarnięta takze mi juz zawsze pasuje zgłaszam sie na liste obecnosci
P.S. cos tam wyzej czytałem ze ktos w SONY pracuje??? potrzebuje dwa głosniczki do kina domowego SONY DAV-IS10 ma ktos tam jakies wtyki?
[ Dodano: 2010-01-24, 15:53 ]
co wy sie sniegu boicie??? mozna sie troche poslizgac ;) bałwana ukleic ha ha mnie tam w sniegu pasuje
Model: A6 C4
Nadwozie: Avant
Zasilanie: Benzyna+LPG
Silnik: 2.8 174KM
Napęd: Quattro
Rok: 1994
Skrzynia: Automat
Wiek: 29 Dołączył: 20 Mar 2009 Posty: 124 Miasto/Region: Nowogard
Wysłany: 2010-02-14, 12:14
jakos78, to jest 80km od od Amsterdamu, na wschód od Amsterdamu a dokładnie północny-wschód, przez wyspę jadąc Almere, Lelystad i Noordoospolder - Emmeloord
_________________ Nie dyskutuj z idiotą !!!
Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum