Nasze kluby {regulamin forum} Regulamin {wesprzyj nas} Wesprzyj nas Grupy Grupy Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja Zaloguj Zaloguj Album Zdjęcia A6 wyszukiwarka} Szukaj! Chat Download Pliki A6
 Ogłoszenie 
Zanim napiszesz nowy temat, skorzystaj ze standardowej lub poniższej, dodatkowej wyszukiwarki. Twój problem mógł być już omawiany.

Masz sklep motoryzacyjny ? ... Zapraszamy do reklamy! Audi A6 Klub Polska. (e-mail)

Poprzedni temat «» Następny temat
[C5 1.8T AEB] FIS, światła stopu
Autor Wiadomość
kazik82 

Model: A6 C5
Nadwozie: Limuzyna
Zasilanie: Benzyna
Silnik: 1.8T 150KM
Napęd: FWD
Rok: 1997
Skrzynia: Tiptronic
Miasto/Region: Ostrów Mazowiecka/Dublin
Wysłany: 2010-07-27, 21:13   [C5 1.8T AEB] FIS, światła stopu

Witam,
fis wyświetla ikonkę niedziałających świateł stop choć wszystkie światła działają, kiedy kupiłem auto w trzecim świetle stop nie świeciły dwie żaróweczki myślałem że to powód wyświetlania spalonej żarówki stopu, naprawiłem problem ze stykiem listwy ale fis dalej pokazuje ikonkę awarii świateł stopu, wymieniłem też na nowe żarówki w tylnych lampach i dalej nic.
Czy ktoś z Was miał taki problem , bo nie wiem czego się jąć, Vag nie znajduje żadnego błędu. :-(
Ostatnio zmieniony przez kazik82 2010-07-28, 18:52, w całości zmieniany 2 razy  

slavi16 

Zasilanie: Benzyna+LPG
Rok: 1998
Skrzynia: Manual
Jeżdżę: - nie! pomykam!
Miasto/Region: Lublin
Wysłany: 2010-07-28, 12:20   

kazik82,
Popraw proszę tytuł tego wątku zgodnie z
regulaminem. Zastosuj w nim odpowiednie tagi. W przypadku nie poprawienia, zostanie on usunięty

Tematy nie poprawione po pierwszej uwadze Moderatora będą usuwane do Śmietnika bez względu na ich wartość merytoryczną!

kazik82 

Zasilanie: Benzyna
Rok: 1997
Skrzynia: Tiptronic
Miasto/Region: Ostrów Mazowiecka/Dublin
Wysłany: 2010-07-31, 17:59   Re: [C5 1.8T AEB] FIS, światła stopu

kazik82 napisał/a:
Witam,
fis wyświetla ikonkę niedziałających świateł stop choć wszystkie światła działają, kiedy kupiłem auto w trzecim świetle stop nie świeciły dwie żaróweczki myślałem że to powód wyświetlania spalonej żarówki stopu, naprawiłem problem ze stykiem listwy ale fis dalej pokazuje ikonkę awarii świateł stopu, wymieniłem też na nowe żarówki w tylnych lampach i dalej nic.
Czy ktoś z Was miał taki problem , bo nie wiem czego się jąć, Vag nie znajduje żadnego błędu. :-(
Nikt nie ma pomysłu co może być przyczyną tego błędu ??

alexpulawy 

Zasilanie: Diesel
Silnik: 1.9TDI 110KM
Rok: 1999
Skrzynia: Manual
Miasto/Region: Puławy/Reading UK
Wysłany: 2010-08-02, 20:10   

Też mam taki sam problem. Czytałem że często padają czujniki pod pedałem hamulca ale u siebie wymieniłem ten czujnik i dalej jest to samo :-/ Puki co jeżdżę tak ale jak by ktoś miał jakiś pomysł co to może być to też z chęcią poslucham :mrgreen:

Wyœwietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu