musze wymienic katalizator byłem u jednego gościa z tłumikami zaproponował mi strumiennice ok 50 zł lub rozprężnik z blachy kwasówki niby wieczny i o 15 procent bedzie ciszej z tym że za 120 zł.Co lepiej wybrac ,jak myślicie prosze o opinie
też miałem ten problem , jeden z katalizatorów mi się wykruszył częściowo. i przy odpalaniu wydobywał się z niego dźwięk jak by ktoś wewnątrz jakąś metalową rurą napier..... w pracy wycieli mi obydwa i wspawali rurę z kwasu . wszystko fajnie ale przy 3000 obr/min zaczyna dziwnie brzęczeć. Jak bym jechał calibrą
gregor6, spytaj się czy poprzez wstawienie strumienicy zyskasz dodatkowo mocy. Nie jestem pewien ale ten co będzie Ci zakładać powinien mieć jakąś wiedzieć na ten temat. Mój kolega w Oplu Vectrze miał strumienice i zyskał na mocy.
Powodzenia
_________________ Ja nic nie musze... Dlatego mam czysta dusze...
Model: 100 C4
Nadwozie: Limuzyna
Zasilanie: Benzyna
Silnik: 2.8 174KM
Napęd: Quattro
Rok: 1991
Skrzynia: Automat
Wysłany: 2010-03-16, 01:44
lepiej daj sobie spokoj z tymi strumiennicami oprocz glosnego wydechu nic to niedaje lepjej w miejsce katalizatora wstaw tlumnik przerabialem ten temat pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum