Mam nastepne pytanie skierowane do tych z was ktorzy malowali zderzaki i progi w swoich niunkach?
Jaki jest mniej wiecj koszt takiej operacji
kolega mi napisal ze zderzaki moga kosztowac kolo 150zl od sztuki a progi obydwa kolo 250zl teraz nie wiem czy to duzo czy malo bo nie orientuje sie w cenach w PL
_________________ CCCO ZAPRASZAM NA FORUM AUDI DLA LUDZI Z WYSP www.audiclubislands.org CCCO
no ja wiem tyle ze to jego znajomy ktory ma lakiernie
im tzn jego i jego bratu malowal juz 2 autka i przyznac musze ze wygladaly kozacko co do materialow to moze sam mam je kupic stad taka cena
dowiem sie wszystkiego
_________________ CCCO ZAPRASZAM NA FORUM AUDI DLA LUDZI Z WYSP www.audiclubislands.org CCCO
Model: A6 C5
Nadwozie: Limuzyna
Zasilanie: Diesel
Silnik: 1.9TDI 110KM
Napęd: FWD
Rok: 1998
Skrzynia: Automat
Jeżdżę: w zależności jak bardzo mi sie spieszy :D
Wiek: 22 Dołączył: 22 Sie 2008 Posty: 1029 Miasto/Region: Wrocław
Wysłany: 2009-04-26, 14:20
sadzik65439, w sumie wyniesie Cię to 550zł wiec cena bardzo dobra... Ja zapłaciłem 600zł Chociaż niekórzy i wołają po 1000zł Ale 550zł to bym sie nawet nie zastanawiał
Model: Nie mam
Nadwozie: Inne
Zasilanie: Benzyna+LPG
Silnik: 2.8 174KM
Napęd: RWD
Rok: 2005
Skrzynia: Manual
Dołączył: 05 Lip 2008 Posty: 670 Miasto/Region: Eindhoven/WSCHOWA
Wysłany: 2009-04-26, 23:30
sadzik65439, najpierw zapytaj czy daja podkład do plastików i czy daja zmiękczacz do lakieru choc z tym to moze byc roznie bo najnowsze lakiery nie wymagaja ale dobrze jest dodac
Pewnie polakieruja ci Novolem a powiedza ze to Galsurit czy PPG a pozniej rozne czary sie dzieja
Najlepiej zapytaj o gwarancje
Voytec, bedzie o tyle lepiej ze zawsze maluja tam autka kuzynom mojej przyszlej
Zawsze chlopaki byli zadowloleni zreszta sa do tej pory
ARTOONE obczaj tego uzytkowniak
on ostatnio malowal tam caly zderzak jak kupil od rs6
wydaje mi sie ze jest landie pomalowany
A co do lakierow to jka sie na nich nie znam
Dołączę się i odświeżę temat W poniedziałek oddaję samochód do lakiernika, który pomaluje dokładki i wypoleruje cały samochód. Mam tylko jeden dylemat... Pomalować tylny zderzak do samego dołu, czy zostawić tą część na której mocuje się parktronic? Gdybym miał srebrny kolor - zostawiłbym. Przy czarnym się zastanawiam... Co myślicie?
jak malujesz to już wszystko, bo inaczej kicha będzie..
a dlaczego kicha
zauwaz ze oryginalne malowanie jest takie ze listwa pod parktronika pozostaje niepomalowana
Ja pomalowalem calosc i powoli tego zaluje bo widac od razu ze nie jest to ORI
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum