Najwyższy czas stworzyć sobie czarną listę miejsc szczególnie niebezpiecznych:)
Proponuje następującą formę zapisu:
Fotoradar - Województwo - Miejscowość - Nr drogi - Lokalizacja (krótki opis)
Suszarka - Województwo - Miejscowość - Nr drogi - Lokalizacja (krótki opis) np: Suszarka - Śląskie - Droga nr 94 - Strzemieszyce - Za taśmociągiem, ograniczenie do 70km/h
Nieozakowany - Województwo - Marka samochodu, kolor, jeżeli się da to nr. rejestracyjny (mile widziane również zdjęcia:), i nr. drogi na której najczęściej kursują chłopaki
Wiadomo, że co CB to CB ale myślę że nie jednemu będzie to pomocne
Nawet ostatnio jakby miśkowi się suszarka nie wypięła z radiowozu to byłbym dziś bogatszy o 10 pkt. i 500zł....heheh
_________________ NAKLEJKI KLUBOWE
KUBKI KLUBOWE
KOSZULKI POLO - ROZMIARY M I S
Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko i nic nie działa
Praktyka jest wtedy kiedy wszystko działa i nikt nie wie dlaczego
Na tym FORUM łączymy Teorię z Praktyką czyli wszystko działa i wiemy dlaczego:)
Dobry pomysł
Za niedługo jadę do Pl i nie wiem gdzie i czego mogę sie spodziewać.
Dobrze by było jakby formę zapisu podzielić na województwa, bo jak ktoś będzie jechał np. z Krakowa do Wrocławia to przyda mu się woj. Małopolskie, Śląskie, Opolskie i Dolnośląskie. Każdy będzie wiedział gdzie jedzie i gdzie ma szukać .
Ja np. będę w grudniu jechał przez dolnośląskie i opolskie to bym szukał w tych dwóch .
Jeżdżę do Pl dwa razy do roku i CB mi nie potrzebne, a pomoc w takiej formie od kolegów z forum bardzo by mi się przydała
Można jeszcze dopisywać jakie wozy i ewentualnie nr mają auta z kamerami
_________________ POTRZEBUJESZ VCDS- ZAPRASZAM NA PW!
to już jest uwzględnione:)
Można przenieść temat na forum ogólne, ja akurat wrzuciłem to do naszej grupy lokalnej mając na celu woj. śląskie ale jeżeli jest taka potrzeba to wszyscy mogą się pobawić w szpiegów:))
KUBKI KLUBOWE
to już jest uwzględnione:)
Można przenieść temat na forum ogólne, ja akurat wrzuciłem to do naszej grupy lokalnej mając na celu woj. śląskie ale jeżeli jest taka potrzeba to wszyscy mogą się pobawić w szpiegów:))
Upsss Tak się zapisałem, że nie zauwżyłem
_________________ POTRZEBUJESZ VCDS- ZAPRASZAM NA PW!
KUBKI KLUBOWE
Model: A6 C5
Nadwozie: Avant
Zasilanie: Diesel
Silnik: 2.5TDI 180KM
Napęd: Quattro
Rok: 2001
Skrzynia: Tiptronic
Wiek: 26 Dołączyła: 24 Mar 2008 Posty: 927 Miasto/Region: Śląsk
Wysłany: 2008-11-19, 21:02
no to ja zacznę
*suszarka-Śląskie-droga 86-Będzin- na wyskości "Szpitala Górniczego"w stronę Częstochowy
*suszarka,krokodylki-Śląskie-droga 86-Podwarpie-skrzyżowanie w stronę Częstochowy
86 od Częstochowy
*suszarka-Śląskie-droga 86-przed Siewierzem- na wysokości Elektroluxa od strony Częstochowy
*fotoradar-Śląskie-droga 86-Będzin- Łagisza, od strony Częstochowy
*suszarka-Śląskie-droga 86-Będzin- przy M1,od strony Częstochowy
*suszarki-Śląskie-droga S1-Dąbrowa Górnicza-3 ograniczenia "50" po dwóch stronach trasy
*suszarka-Śląskie-droga S1-Dąbrowa Górnicza-zjazd na Zawiercie w stronę Tych 529 kilometr
*fotoradar--Śląskie-droga S1-Ujejsce-w stronę Częstochowy,ograniczenie do 70km/h
*suszarka-Śląskie-droga 94-Czeladź-droga od strony Bytomia przy fabryce Boscha,ograniczenie do 70km/h
*suszarka-Śląskie-droga 94-Siemianowice Śl.-Bańgów w stronę Bytomia
* Nieozakowany - Śląskie - Opel Vectra, granat, nr. rejestracyjny SD.... - droga S1 i droga 86
* Nieozakowany - Śląskie - Opel Vectra, czarny, nr. rejestracyjny SK.... - droga S1 i droga 86
te dwie Vectry śmigają non stop między Katowicami,Dąbrową Górniczą a Częstochową i mają po 300 kucy więc nie szalejcie
_________________ Klubowiczu stosuj się do regulaminu forum
suszarki - Małopolskie - Olkusz - droga nr 94 - jadąc od strony Katowic przy cmentarzu, jadąc od Krakowa za Orlenem, można się naciąć bo tam dwupasmówka a ograniczenie do 50km/h
[ Dodano: 2008-11-19, 21:57 ]
Bolszakooof, wiadomo że na necie są różne wykazy ale sens raczej w tym żeby wpisać takie pewne miejsca gdzie bardzo często można ich spotkać, gdzie ich widujesz i śmiejesz się myśląc sobie: Panowie Panowie Bolszakooofa możecie cmoknąć w trąbkę......hehehe
KUBKI KLUBOWE
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 1.9TDI 110KM
Napęd: FWD
Rok: 1998
Skrzynia: Automat
Jeżdżę: w zależności jak bardzo mi sie spieszy :D
Wiek: 22 Dołączył: 22 Sie 2008 Posty: 1000 Miasto/Region: Wrocław
FOTORADAR PRZENOSNY Wrocław... Wlot od strony Warszawy... Na 3 pasmówce na wysokości Stacji PKP PSIE POLE (Po obu stronach nie raz stoją) Najczęściej Straż miejska w FIACIE DUBLO i Nieoznakowana Ciemna SKODA OCTAVIA KOMBI
FOTORADAR PRZENOŚNY Smardzów (miejscowość przed Oleśnica jadąc od Wroclawia w strone Warszawy na wysokośći stacji BP) Oznakowana SKODA OCTAVIA KOMBI
suszarka - DK 1 Częstochowa - Katowice, Wanaty w kierunku Katowic stoją przy straży przed stacjonarnym radarem lub przy tablicy z nazwą lub przy drodze do kościółka.
Fotoradar DK-1 Wanaty po obu stronach dwupasmówki,
dobre, chłopaki, zwolnijcie na terenie powiatu G-D, zakupione trzy nowe ISKRY laserowe, pomiar do 1000m, szkoda kasy i punktów. W formie żartu, suszarka często stoi w Olszówce W569 - 5 razy w tygodniu. Mój szwagier, który mieszka w Toruniu a pracuje w Wawie mówił mi, że u nich chłopaki z wykończeniówki wnętrz ostrzegali go żeby zwolnił przejeżdżając ww miejsce z uwagi na radar bo obecnie z uwagi na remonty dróg jeździ przez Sierpc. Jedyny plus z tych minusów,że radaru nie dostali strażacy miejscy, bo już całkowicie kierowcom nie daliby żyć
_________________ Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 2.5TDI 180KM
Napęd: FWD
Rok: 2000
Skrzynia: Tiptronic
Jeżdżę: Kliknij w logo :-)
Wiek: 33 Dołączył: 05 Sie 2008 Posty: 624 Miasto/Region: Zielona Góra
Wysłany: 2008-12-03, 14:08
wrzucam fotki,jak maskują fotoradary...i jedną jeżdżącą skodzinę z dodatkowym opcjami, tablice jak widać do wgladu,ale pewnie codziennie mają inne numery,bo w Niemczech mają takie pomysły,he,he
wcale nie widać....jpg
Plik ściągnięto 114 raz(y) 38.48 KB
maskowanie.jpg
Plik ściągnięto 185 raz(y) 23.59 KB
wroclaw slezna.jpg
Plik ściągnięto 220 raz(y) 15.2 KB
_________________ bo MR.A6-wielkim miłośnikiem zwierząt jest
Ostatnio zmieniony przez MR.A6 2008-12-03, 14:44, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum