Model: A6 C5
Nadwozie: Limuzyna
Zasilanie: Diesel
Silnik: 1.9TDI 110KM
Napęd: FWD
Rok: 1998
Skrzynia: Automat
Jeżdżę: w zależności jak bardzo mi sie spieszy :D
Wiek: 22 Dołączył: 22 Sie 2008 Posty: 1029 Miasto/Region: Wrocław
Wysłany: 2008-12-16, 20:25
Za pewne bedzie duzo ludzi którzy zrobią sobie A6,5
To conapisałes to kompletna bzdura
Miałeś kiedyś Mercedesa? Jeździłeś nim?
Kup sobie Mercedesa to pogadamy.
Ja nie mam tylko dlatego ze mnie na niego nie stać, gdybym mial wiecej hajsu to spokojnie brałbym Mercedesa.
Ok Audi są super, bez dwóch zdań ale sorry jestem zdania ze Sa za Mercami.
Miałem okazje jeździć kilka razy Mercedesami z roku 2000 (E klasa, S klasa) i byłem w szoku, Auta tak wyciszone ze głowa mała, komfort o wiele lepszy niz w Audi. Pewnie mnie tu zaraz grono Audi maniaków Pociciśnie ale co tam, moje zdanie
Ostatnio jeżdzilem S klasa 3l w Dieslu z 89 roku... w Srodku ciszej niz mnie w Audi z 2000. Do tego mial pompowane i elektryczne fotele, Climatronic i mase innych bajerów. Jestem Swoadowmy tego ze serwisowanie Mercedesa jest drozsze niz Audi, ale powiedzmy wprost, jak kogos stac na Mesia to stac tez na czesci. Swoja droga popatrz na taksówkarzy... Czym najczeciej jezdza? Mercedesami. Proste, zaden z taksówkarzy nie kupi czegos co duzo pali i sie czesto psuje.
Jestem uczulony na hasła: Merc to szmelc czy Mercedes to sedes.. Opinie ludzi których nie stac na luksus.
Wysłany: 2008-12-16, 20:36
Taaa mercedesy są nuddddneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Do pięt w stylistyce nie dorastały audi... Teraz sie dobiero obudzili... I troche przesadzili z ta stylistyka... Pewnnie po pijaku to robili...
Wysłany: 2008-12-16, 20:44
arti, Masz racje Osobiście jeśli szczęście pozwoli nie przesiąde sie z Audi na inna marke...
sluchaj na merca mnie stac !! a mowie ze merc to szmelc bo jezdzilem E klasa 2,5 diesel i jezdzilem C-klasa i poprostu uwazam tak bo uzywalem tych aut , moze i trwale oprocz blachy w E klasie!! stylistyka -co to takiego sie zastanawiaja w mercedesie!! sa poprostu nudne i dla emerytow . Jedyne co im w miare wyszlo to bolid przzy pomocy McLarena i tylko dlatego ze im pomogli sam merc by do tego nie doszedl!!!!! nie kloc sie ze mna bo nie dam sobie powiedziec
Wysłany: 2008-12-16, 20:56
PAGOR, popieram Cie w 100%...Utarło sie tak ze na pierwszym miejscu Mercedes potem Audi i BMW... Teraz coraz częściej w testach Audi króluje nad Mercedesem... BMW zawsze było troche gorsze ale i Tak wolałbym BMW niż Mercedesa
Wysłany: 2008-12-16, 21:01
Na wiosne moj Tata kupuje BMW E46 w Coupe 2.0 150KM Piękne autko... Odpowiednikiem tej BMW jest CLK którego nie można nawet porównać... Wygląda jak auta z lat 80... Beznadzieja jak dla mnie...
PAGOR, Stac cie na merca a smigasz C4 ok.
Stylizacja Mercedesa to rzecz gustu i nie gustowne jest o tym dyskutowac. Na moje to moze ci sie podbac Tico bardziej Niz A7, Nie gadaj mi tu ze masz C4 bo lepiej sie jezdzi niz w Eklasie.
PAGOR napisał/a:
edyne co im w miare wyszlo to bolid
Gratuluje
PAGOR napisał/a:
sa poprostu nudne
to sobie kup lanosa z neonowa antenka i podswietlana gałka zmiany biegów, bedziesz mial kolorwo, zapewne ciekawsze niz nudny Mercedes dla emerytów.
Kłócić sie z tobą nie zamierzam, kazdy ma swoje zdanie. Ja sie z twoim nie zgadzam i tyle.
Przypominam jednocześnie ze temat dotyczy A7 ...
Wlasnie dotyczy A7 czyli Audi a nie Merca jezdze C4 bo mi sie podoba i jestem z niego zadowolony , nie mowie ze lepiej sie jezdzi ale mi sie bardziej podoba ak jak mowisz wszystko jest kwestia gustu. A na merca mnie stac , a to ze jezdze C4 to moj wybor i nie musze sie tlumaczyc dlaczego
Ale wracajac do A7 to bez dwoch zdan bardziej mi sie podoba niz CLS
Wysłany: 2008-12-16, 22:30
CLS wogole nie jest podobny do mercedesa... Audi A7 jednak trzyma sie troche wyglądu Audi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum