Witam, mam problem ze schowkiem a mianowicie na większych dziurach jest dzwięk jakby klapa schowka była poluzowana pukanie trzeszczenie cos jakby nie dokońca to zapięcie trzymało, jak się go mocniej docisnie zaraz przy drzwiach w górnej strefie to nawet na najwiekszej dziurze nic nie słychac. Dodam ze wszystko działa zamyka sie i otwiera normalnie. Prosze o pomoc bo to strasznie drażniące jest pozdrawiam
mylisz się kolego , na nasze drogi nie ma mocnych
C6 to nie jest żadna najwyższa półka zatem mowa , że nie ma prawa nic trzeszczeć raczej jest chybiona..
C6 podszybie lubi potrzeszczeć nawet w młodych rocznikach , widac nie tylko to
... Nie mówię że na pewno będzie trzeszczeć , ale kilka elementów w C6 jest kiepskiej jakości .. mowa m.in. o plastikowym podszybiu , potrafi dać o sobie znać
Reszta fakt , nienajgorzej zgrana ale to nie jest to .. przynajmniej dla mnie ..
... Nie mówię że na pewno będzie trzeszczeć , ale kilka elementów w C6 jest kiepskiej jakości .. mowa m.in. o plastikowym podszybiu , potrafi dać o sobie znać
Reszta fakt , nienajgorzej zgrana ale to nie jest to .. przynajmniej dla mnie ..
pozdr.
wg mnie C5 było lepiej wykonane pod względem jakości spasowania elementó itp
ale to tylko moja opinia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum