Nasze kluby {regulamin forum} Regulamin {wesprzyj nas} Wesprzyj nas Grupy Grupy Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja Zaloguj Zaloguj Album Zdjęcia A6 wyszukiwarka} Szukaj! Chat Download Pliki A6
 Ogłoszenie 
Zanim napiszesz nowy temat, skorzystaj ze standardowej lub poniższej, dodatkowej wyszukiwarki. Twój problem mógł być już omawiany.

Masz sklep motoryzacyjny ? ... Zapraszamy do reklamy! Audi A6 Klub Polska. (e-mail)

Poprzedni temat «» Następny temat
[A6 C5 ] Prośba o ocenę
Autor Wiadomość
en008 

Model: Nie mam
Nadwozie: Avant
Zasilanie: Benzyna+LPG
Silnik: 1.8T 180KM
Napęd: Quattro
Rok: 1999
Skrzynia: Tiptronic
Miasto/Region: P-ków
Wysłany: 2009-06-16, 17:10   [A6 C5 ] Prośba o ocenę

Jestem na etapie szukania mojej pierwszej A6 i prosiłbym o ocenę i komentarze aukcji:
http://moto.allegro.pl/it...ana_wersja.html

Lechu 

Model: 100 C4
Nadwozie: Limuzyna
Zasilanie: Diesel
Silnik: 2.5TDI 115KM
Napęd: FWD
Rok: 1994
Skrzynia: Manual
Miasto/Region: wielkopolska
Wysłany: 2009-06-16, 17:20   

Maska nie schodzi się z błotnikiem od strony kierowcy. Kiepskie zdjęcia nie za bardzo widać coś na nich. Przebieg mało realny chodź nie mówię, że nie możliwy. 2.5 TDI V6 przed poprawkami ma średnie opinie.

Serwis komputerów, diagnostyka Konin - Solid MobilITy (solidmobility.pl)

Andi 2.5 tdi 

Model: A6 C4
Silnik: 2.5TDI 140KM
Rok: 1997
Jeżdżę: wszedzie
Miasto/Region: NNM/Viborg
Wysłany: 2009-06-16, 17:47   

Troche nie na temat bedzie , takie ogloszenia dzialaja na mnie jak fotoradar ustawiony na autostradzie na kierowce :shock:
ja uwazam ze jak ktos chory to samochod mu potrzebny zeby do lekarza jezdzic ,na badania, do apteki do sklepu ,w koncu chory jest czy nie.
Chyba ze sie przez samochod rozchorowal i ma go juz dosc :lol:
Jak Lechu, napisal te silniki nie ciesza sie dobra opinia,fakt sa zadbane egzemplarze ale te kosztuja ,jak ktos napisal auto z tym silnikiem w pelni sprawne i zadbane bezzcenne.
Najwazniejsze to i tak musisz podjechac i je obejrzec osobiscie gdybys sie zdecydowal bo po zdjeciach to gdybanie a na zywo duzo wiecej dojrzysz niz aparat, no i nie obejdzie sie bez pelnej diagnostyki moze ktos z klubu moglby pomoc.
Lakierowanie srebrnego metaliki tanie nie bedzie bo nielatwo przejscia porobic na elementach tak wiec trzeba uwazac , bo kupic skarbonke latwo ale co potem <beczy2>

marcinkap 

Model: A6 C5
Silnik: 2.5TDI 180KM
Napęd: Quattro
Rok: 2000
Skrzynia: Tiptronic
Miasto/Region: Pasłęk , Dublin
Wysłany: 2009-06-16, 18:33   

Choroba ,utrata prawka i bo żonie... .To są chwyty kture stosują teraz chandlarze . A te konkretne ogłoszenie już kiedyś wiedziałem co nieznaczy że sprzedający mija się z prawdą . Poprostu musisz być czujny i auto dobrze sprawdzić.

slavi16 

Model: A6 C5
Nadwozie: Limuzyna
Zasilanie: Benzyna+LPG
Silnik: 1.8T 150KM
Rok: 1998
Jeżdżę: - nie! pomykam!
Miasto/Region: Lublin
Wysłany: 2009-06-16, 19:17   

Człowiekowi chyba zależy na sprzedaży auta, skoro pisze, że z pewnością można się dogadać w sprawie ceny. Pytanie tylko, dlaczego <hmm>
Nie podobają mi się opisy, że wszystko wymienione i nic nie stuka (puka), ale to moje zdanie.
Z pewnością należałoby z bliska przyjrzeć się autku, można poprosić o inne fotki, zapytać o te naprawy lakiernicze itd ;-)

Tematy nie poprawione po pierwszej uwadze Moderatora będą usuwane do Śmietnika bez względu na ich wartość merytoryczną!

Wyœwietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu