Maska nie schodzi się z błotnikiem od strony kierowcy. Kiepskie zdjęcia nie za bardzo widać coś na nich. Przebieg mało realny chodź nie mówię, że nie możliwy. 2.5 TDI V6 przed poprawkami ma średnie opinie.
Troche nie na temat bedzie , takie ogloszenia dzialaja na mnie jak fotoradar ustawiony na autostradzie na kierowce
ja uwazam ze jak ktos chory to samochod mu potrzebny zeby do lekarza jezdzic ,na badania, do apteki do sklepu ,w koncu chory jest czy nie.
Chyba ze sie przez samochod rozchorowal i ma go juz dosc
Jak Lechu, napisal te silniki nie ciesza sie dobra opinia,fakt sa zadbane egzemplarze ale te kosztuja ,jak ktos napisal auto z tym silnikiem w pelni sprawne i zadbane bezzcenne.
Najwazniejsze to i tak musisz podjechac i je obejrzec osobiscie gdybys sie zdecydowal bo po zdjeciach to gdybanie a na zywo duzo wiecej dojrzysz niz aparat, no i nie obejdzie sie bez pelnej diagnostyki moze ktos z klubu moglby pomoc.
Lakierowanie srebrnego metaliki tanie nie bedzie bo nielatwo przejscia porobic na elementach tak wiec trzeba uwazac , bo kupic skarbonke latwo ale co potem
Choroba ,utrata prawka i bo żonie... .To są chwyty kture stosują teraz chandlarze . A te konkretne ogłoszenie już kiedyś wiedziałem co nieznaczy że sprzedający mija się z prawdą . Poprostu musisz być czujny i auto dobrze sprawdzić.
_________________ Są treści jakich nie wszędzie i wszystkim należy ujawniać, bo skrzywieni głupotą i tak nie zrozumieją ich Mądrości .
Człowiekowi chyba zależy na sprzedaży auta, skoro pisze, że z pewnością można się dogadać w sprawie ceny. Pytanie tylko, dlaczego
Nie podobają mi się opisy, że wszystko wymienione i nic nie stuka (puka), ale to moje zdanie.
Z pewnością należałoby z bliska przyjrzeć się autku, można poprosić o inne fotki, zapytać o te naprawy lakiernicze itd
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum