Nie wessssa - to nie Zelmer .
Zdemontuj ja , wyczyść sobie przy okazji z piasku i innych zwierząt. Weź kawałem podobnego plastiku - nakrętka z dużej butelki itp - wytnij taki krążek i od zewnatrz zaklej klejem.
załap wcześniej lutownicą czy pistoletem do kleju z czterech stron aby było stabilne , następnie oblej klejem dookoła i po sprawie.
Ten otwór jest wycięty nożem czy normalnie "firmowo" ?
Nie chciałbym tu wychodzić przed orkiestre ale dostrzegłem, że masz pojazd na gaz.
Zastanawia mnie fakt czy aby Ci co go zakładali nie zrobili tego otworu w celu delikatnego pominięcia oporu filtra powietrza. To wielce prawdopodobne.
Zrób wpierw tak - zatkaj go prowizorycznie i sprwdź jak auto zachowuje sie podczas jazdy.
To tyle z mojej strony.
_________________ TAGI - to nawiasy kwadratowe - nowi userzy - proszę zobaczyć w innych tematach zasady ich stosowania.
kurcze otwor jest jak najbardziej orginalny nawet posiada po wewnetrznej stronie takie malutkie "cuś" jakby zatrzaski/slizgi cos podobnego do uchwytu zarowki z kierunkowskazu w przedniej lampie (wciskasz i przekrecasz) no takie zaczepy
jakos78 zapodaj adres takiej zlomowni w NL gdzie mozna trafic A6
bo ja w swoim rejonie to spotkalem w najleprzym wypadku Audi 100 i to tak rozebrane ze jak bym wczesniej nie mial takiego to bym nie skapowal co to za model a o A6 to zapomnij
_________________ AUDI- TAM GDZIE WOLNOŚĆ JEST STANDARTEM
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum