Czesio - jadąc od strony Kościana czyli katowicką , skręcasz tak jak na giełdę na franowie i patrząc w lewo zobaczysz Mcdonalda .Wjazd na parking Mc-a jest praktycznie z głownej ulicy.
Lechu - jedziesz tak jak do Ikei , z tą różnicą ,że nie skręcasz bezprośrednio na parking Ikei , tylko jedziesz sobie drogą wzdłuż parkingu.Tak jak pisał Roman - droga ta doprowdzi Cię do małego ronda - na rondzie prosto - i masz carefoora po lewej a po prawej na końcu parkingu zobaczysz MCd.
Nie sposób nie zauważyć
Pamietaj tylko , by nie przejechać skrętu do Ikei ( jest to również skręt do Norauto i M1).
Dacie radę , to praktycznie wszystko jest w jednym fyrtlu
Pozdro,
To jest właśnie na Franowie. Gdybyś jechał z Kościana to jedź do Komornik potem autostrada i zjedź zjazdem w Krzesinach. Nie przejedź zjazdu bo następny we Wrześni i jedna bramka do płacenia
Jak wjedziesz na wiadukt we Franowie to po prawej jest Giełda Owocowo-warzywna i blisko Mc Donald (w zasięgu wzroku)
EDIT: jak teraz widzę, to wczesniej napisałem praktycznie to samo co kuna post wczesniej. Sory kuna, naprawdę nie widziałem
Nie usuwam, bo raczej unikam wycinania postów, jak juz coś napisałem to napisałem, a jak sie zdarzy, że głupio, no cóż ....
No to jesteśmy po spocie
Ze swej strony dziękuję za spotkanie wszystkim uczestnikom, którzy przybyli mimo paskudnej w sumie pogody
No i piknie
Pomimo mało sprzyjającej pogody , stawili się wszyscy zdeklarowani.
Cieszy jedno:
coraz młodsi ludzie wsiadają do audi - aut uważanych za luksusowe.A to oznacza , że poziom życia idzie w górę , znaczy jest coraz lepiej.
Jako stary grzyb wspomnę tylko,że mając 19 czy dwadzieścia kilka lat nawet nie marzyłem o własnym aucie.Pierwszego Golfa 1 kupiłem mając 27 lat.
Takie to byli czasy.
Pozdro i do następnego zobaczyska
[ Dodano: 2009-12-06, 19:02 ]
Roman - znowu razem pisaliśmy , hehe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum