kager to nie producent tylko pakowacz !!!!!!
to zależy czyj jest ten amorek który chcesz kupić ale to napewno nie będzie sachs ani kayaba bo to sprzedaja oryginalnymi markami więc niepolecam tak jak pisał kolegamastercratorr,
Dokładnie firma KAGER została wymyślona przez firmę FOTA S.A. . Części są produkowane przez innych najtańszych producentów tak aby każda część była jak najtańsza bo najwięcej ludzi kupuje to co tanie. Ja osobiście tylko i wyłącznie polece akumulatory bo je robi bosch.
Orginał jest robiony z jakimiś standardami produkcji. Strasznie nie lubię jak ktoś mówi że febi to orginał ( wygląda to tak).
Febi robi orginały pod logiem audi ale to co jest wkładane do pudełka febi i taka sama część jest w aucie z fabryki to są dwie różnie zrobiony częśći. Te części z febiego co są sprzedawane przez INTERCARS czy inne firmy to są tzw. odrzuty z produkcji orginału i żeby na tym nie tracić febi robi swoje pudełka i sprzedaje do hurtowni aby dalej to poszło.
Nawet nie wiecie jakie rzeczy robią fabryki.
Orginał to orginał i nikt mi nie powie. Każda część z orginału jest badana zanim trafi do pudełka i do salonu czy dealera który dalej rozprowadza towar. I z tąd cena orginału robi się inna.
Tak to wygląda i to jest w każdej fabryce nie zważywszy na markę.
Ja osobiście tylko i wyłącznie polece akumulatory bo je robi bosch.
zgadza sie ale to tez nierobi pod swoim logiem tylko kagera więc moze se pozwolić na troszke słabszej akości wyrób i nie straci marki
niemówie ze akumulatory kagera są złe bo sprzedałem ich mnustwo ( z tym ze do ciężarówek ) ale w tym roku juz się troche popsuły (chodzi mi o jakość ) - widze po ilości reklamacji
Słuchaj teraz nie wiem jak jak działają jak jeszcze pracowałem wiem że były dobre teraz nie wiem może się zmieniło.
Ale wracając do sedna sprawy KAGER jest do kitu.
nigdy więcej kager zima wykończyła te nieszczęsne amortyzatory stanowczo odradzam tej firmy stwierdzam po niecałym roku użytkowania wydaje mi się że te stare Monroy są lepsze ;) ale nie opłaca mi się ich zakładać
Kiedyś jak nie wiedziełem co to za firemka to dałem się namówić w serwisie na akumulator Kagera i wytrzymał kilka miesięcy no i niestety później reklamacji Fota nie uznała. Potem do swojego Audi kupiłem w sklepie wycieraczki Kagera (bo innych nie mieli) i niby nowe a już zgrzytały na szybie. Wyrzuciłem je i założyłem stare Boscha i jak narazie chodzą do dziś. Nie polecam tej firemki która robi pseudo części.
Ja do Golfa III kupilem lozyska do tylnych kol. Rozpadly sie po dwoch miesiacach - oczywiscie powodem byla niefachowa instalacja - no bo jak moglo byc inaczej? Ale za to maja ladne logo i profesjonalny, wzbudzajacy zaufanie branding.
Model: A6 C5
Nadwozie: Limuzyna
Zasilanie: Diesel
Silnik: 1.9TDI 110KM
Napęd: FWD
Rok: 1998
Skrzynia: Automat
Jeżdżę: w zależności jak bardzo mi sie spieszy :D
Wiek: 22 Dołączył: 22 Sie 2008 Posty: 1000 Miasto/Region: Wrocław
Kager może wydawać sie dobrą firma tylko przez to ,że reklamuje się w TV... Wtedy każdy użytkownik TV jak i samochodu uważa ze to dobra firma tylko przez to ,że reklamuje sie w TV... Ja jedynie co moge polecić z Kagera to płyn do szyb
Ciekaw jestem jak trzyma sie ten płyn Kagera podczas delikatnego mrozu. Parę razy miałem okazje korzystać z płynu Sonaxa i przy -15 stopniach podczas jazdy marzł na szybie....
Model: A6 C5
Nadwozie: Limuzyna
Zasilanie: Diesel
Silnik: 1.9TDI 110KM
Napęd: FWD
Rok: 1998
Skrzynia: Automat
Jeżdżę: w zależności jak bardzo mi sie spieszy :D
Wiek: 22 Dołączył: 22 Sie 2008 Posty: 1000 Miasto/Region: Wrocław
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum