Model: A6 C5
Nadwozie: Limuzyna
Zasilanie: Diesel
Silnik: 1.9TDI 110KM
Napęd: FWD
Rok: 1998
Skrzynia: Automat
Jeżdżę: w zależności jak bardzo mi sie spieszy :D
Wiek: 22 Dołączył: 22 Sie 2008 Posty: 1029 Miasto/Region: Wrocław
Wysłany: 2010-03-14, 20:07
cH3sTeR, kiedyś skonczył mi sie płyn do spryskiwaczy w niedziele... mowie na stacji nie bede kupował bo tam chca 35zł za 4L
Kupiłem płyn w biedronce 5L za 9,99 No i wytrzymywał te 20stopniowe mrozy
MISIEK_A6, pewnie. To samo w Lidlu - chyba 13,90 kosztowała bańka 5L Fajny zapach (pomarańczowy ) i tą zimę dawał radę spokojnie
Kagerowi też jakoś nie potrafiłbym zaufać mimo, że jeden znajomek bardzo polecał (akumulatory akurat). Nie orientowałem się w opiniach, ale teraz widzę, że nie mam czego żałować .
_________________ Pierwsza wymiana oleju w ASB: 217 tys. km
Ja kupilem w Norauto taki do -22 i zamarzl przy -7. Pojechalem do nich na rozmrozenie auta - postalo godzine i puscilo. Najpierw mnie chcieli olac ale jak powiedzialem, ze pojade do rzeczoznawcy na pobranie probki ze zbiornika i oddam do analizy, ze to ich plyn to powiedzieli, ze ok. Koles byl posrany przy odmarzaniu czy pompa nie poszla i przewody sie nie rozpadly. Kazalem sobie wypisac reklamacje na plyn na pismie i w razie jakby cos wyszlo po kilku miesiacach zeby miec podkladke. Dlatego - letni plyn to moze byc woda z plynem, ale zimowy musi byc solidny - glownie kupuje Autoland - ten daje rade spokojnie.
_________________ -= http://www.redstranger.com =-
MOD: MMI 3G, wirus 269hp/550Nm (chwilowo na programie fabrycznym )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum