Wysłany: 2010-02-19, 22:10 [ A6 C4] Czy jest warta uwagi?? 2.8 30v Quattro
Witam
Zastanawiam się nad kupnem audi a6 c4 znalazłem niedaleko siebie całkiem ładna audi zastanawia mnie tylko przebieg czy aby napewno jest tak nieduży na taki wiek auta?? dało by się jakoś po nr VIN sprawdzić ją?( czy ktoś z klubu ma możliwość?)
moim zdaniem to całkiem całkiem a do przebiegu to widać że nie ma dużego tapicerka ładna a jak ze Szwajcari to tam się nie bawią pewnie w przebiegi chyba że właściciel komisu mógł cofnać 60tys/. więc bez obaw w normie każda prawie ma ponad 200tys tylko gdzie się podział z niej trójkąt pewnie już zdemontowali eh
no właśnie może sie przydał komuś heh taki nasz kraj...
a co do sprawdzenia nr VIN to może była by tam jakaś ciekawe info na jej temat...
dzięki za odp pozdrawiam "sąsiada" hehe
Oglądałem ją dzisiaj i zapomniałem dodać to jedyne co było by do zrobienia to rant klapy bagażnika bo na rogu została najwidoczniej przetarta i rdzy troszke sie pojawia...
a co do sprawdzenia nr VIN to może była by tam jakaś ciekawe info na jej temat...
w serwisie to chyba Ci nic nie powiedza po VIN, ale jak chcesz moge ci rozkodowac wyposazenie po VIN. ale podobno gosc ciezki do gadania i ciezko z VINem bylo.
o tym aucie z innego forum
Cytat:
samochód już po oględzinach.Ogólnie może być ma kilka gnieceń już zamalowanych, w bagażniku trochę mokro i stoi woda w dołkach.podłużnice całe nie widać jakiegoś majsterkowania.środek czysty siedzenie kierowcy nieprzetarte mieszek trochę zużyty ale wiadomo to nie nówka. Nie miałem takiego silnika ale odpala po 3-4 chęłdnięciu chodzi równo.Cena do oddania jak rozmawiałem z typem to 13000 i oczywiście opłaty z tego co mówił to niby 1400zł.
_________________ A6 C4 2.5 TDI (AEL) NOGARO BLUE PEARL EFFECT
najlepiej podjedz i sam obejrzyj co i jak. jak sie zdecydujesz to wez kogos kto ma taki silnik (badz jakiegos machera) i posprawdzaj i bedziesz wiedzial co i jak. jak masz VIN to przeslij mi na PW to Ci rozkoduje
_________________ A6 C4 2.5 TDI (AEL) NOGARO BLUE PEARL EFFECT
swoja tez mam ze Szwajcarii i tez z komisu w którym same Szwajcary były. Mieli kilka c4 i wszystkie sobie w miedzy czasie obejrzałem wszystkie mialy przednie zderzaki do malowania bo poobcierane więc pewnie tu juz malowane były a tak to mechanicznie to wszystkie cacy były ludzi tam o to dbają . Co do przebiegu nie wiem jak w tym komisie ale w tamtym co ja na kupiłem to juz w samym komisie raczej nie kreca chyba ze gdzieś po drodze albo odrazu tam bo jak tam byłem to przyjechało na lawecie 2.8 w avancie z q to od razu kartkę napiął z tym co było na blacie tam 210tys i później na otomoto bylo z tym samym przebiegiem i reszta aut ta sama historia. Wnętrza nawet nie prali bo były czyściutkie i zadbane identyczne jak w tym co chcesz kupić A co do trójkąta u mnie jest wszystko co wyszło z fabryki a trójkąta tez nie mam w klapie tylko normalny w pudełeczku Jak juz sie szykujesz z zamiarem kupna to licz sie z tym ze będzie dołożyć trochę trzeba bo oni juz jak maja sprzedawać to nie robia nic i trzeba full serwis zrobic
Co do przebiegu nie wiem jak w tym komisie ale w tamtym co ja na kupiłem to juz w samym komisie raczej nie kreca chyba ze gdzieś po drodze albo odrazu tam bo jak tam byłem to przyjechało na lawecie 2.8 w avancie z q to od razu kartkę napiął z tym co było na blacie tam 210tys i później na otomoto bylo z tym samym przebiegiem i reszta aut ta sama historia. Wnętrza nawet nie prali bo były czyściutkie i zadbane identyczne jak w tym co chcesz kupić
Nie no wlasnie te co przyjechały to prosto ze szwajcarii bo jeszcze uwalone syfem z pod koł lawety i olejem z niej mieli ja tylko umyć ale pięknie chodziła tez 2.8 30v praktycznie nie było słychać sami światła włączyli żeby nie zapomnieć zgasić
Już była omawiana na forum AKP, poszukaj to może znajdziesz. Ogólnie długo już stoi więcej to nie będę plótł bo nie pamiętam
Uprzedzę jak byś chciał zapytać o tą http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C11056326 również była omawiana na AKP, koledzy oglądali i nikt się nie zdecydował na zakup. Więcej ACK w manualu w PL chyba nie ma na ogłoszeniach, sam śledziłem te samochody pół roku, nic się nie pojawia praktycznie. Kupiłem zadbane AAH bo musiałem czymś jeździć. Teraz do kompletu jeszcze kupiłem A8 2.8 AAH QUATTRO manual. Również miało być koniecznie ACK, jednak to nie salon
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum